Не се изхвърля храна в Кухнята на Ада – преработва
се и се консумира

„Още в първите епизоди от
новия сезон на Hell’s Kitchen, кухнята на шеф Ангелов ще се
превърне в сцена на мащабни кулинарни двубои. Жегата и емоциите ще са непредвидими и от ден първи ще има ожесточени
битки за лидерското място, както в синята, така и в червената половина на
кухнята. Зрителите трябва да са наясно, че в този сезон в Кухнята на ада ще има
всичко друго, но не и спокойствие и релаксираща обстановка“, споделят
продуцентите на шоуто.
Професионалистите вече
готвят по новото меню на шеф Ангелов, разработено специално за кухнята на Hell’s Kitchen България. На пръв поглед то е лесно за тях,
но на втори прочит се оказва, че крие уловки, които да помогнат на шеф Ангелов
реално да оцени способностите на готвачите. Въпреки стреса и напрежението те трябва
да покажат своите умения и кулинарен опит. В Кухнята на Ада най-голямото
предизвикателство винаги е било, че ястията се приготвят на момента, а това е
огромно изпитание за професионалните качества на участниците. Другото сериозно
изпитание за топ готвачите ще бъде дали ще успеят да подтиснат егото си и да
започнат да работят в екип, важно условия за работата във всяка професионална
кухня.
“За да останеш в Кухнята
на Ада са необходими желязна дисциплина, концентрация и воля, които помагат да издържиш на напрежението. На този
етап виждам, че въпреки уменията и дългогодишния им опит в професионалната
кухня, на участниците ще им трябват още доста тренировки, за да се справят с
новото меню и с вечерните резервации“, споделя шеф Ангелов по време на медийно
събитие в Yoga
Vibe, където е снимано и
рекламното промо за новия сезон. Популярните лица на NOVA Мон Дьо, Ива Софиянска и една от водещите на
„Събуди се“ Мартина Ганчева представиха емоционални откъси от книгите на трима
от най-известните световни топ готвачи.
“Нито
едно ястие, което не отговаря на моите изисквания и стандартите на петзвезден ресторант, няма да
излезе от моята кухня и да бъде сервирано на гостите”, категорично заявява
водещият на най-горещото
кулинарно предаване и уточнява, че
храната, която е негодна за ресторанта Hell’s Kitchen не се изхвърля, а се преработва и се консумира
от екипа на предаването.
2 конвектомата, 24 газови
и 16 индукционни котлони, 2 скари, 4 електрически професионални фурни, 2 шок
фризера вече работят усилено за гостите на ресторанта Hell’s Kitchen18-те готвачи разполагат с 50 шеф ножа и над 100
други ножове, 70 различни видове тигани, 100
касероли и 20 тенджери с вместимост между 3 и 140 л. Всички уреди и прибори са от най-високите професионални марки, което превръща Hell’s Kitchen в една от най-модерните кухни в България.
касероли и 20 тенджери с вместимост между 3 и 140 л. Всички уреди и прибори са от най-високите професионални марки, което превръща Hell’s Kitchen в една от най-модерните кухни в България.
Третият сезон на Hell’s Kitchen България стартира на 25 февруари в 21.00 ч. по NOVA.
Няма коментари:
Публикуване на коментар