Translate

петък, 21 февруари 2020 г.

Готвачи със самочувствие и успешни кариери в битка за победа в новия сезон на Hell’s Kitchen България


Не се изхвърля храна в Кухнята на Ада – преработва се и се консумира

На 25 февруари от 21:00 часа, само в ефира на NOVA, емоциите под налягане в кухнята започват. Зрителите на най-горещото кулинарно шоу ще видят 18 топ готвачи, които ще се борят да доказват кулинарните си умения пред шеф Виктор Ангелов, но едновременно с това ще показват, че могат да овладяват емоциите и си и да се справят със стреса и напрежението, ежедневие в една професионална кухня, каквато е Кухнята на Ада. В третия сезон на шоуто ще гледаме мъжки отбор, съставен от топ готвачи със самочувствие и успешни кариери у нас и в чужбина, и жени с богат професионален опит и силни характери, чиято биография ги е превърнала в истински бойци в професионалната кухня и в живота.
„Още в първите епизоди от новия сезон на Hell’s Kitchen, кухнята на шеф Ангелов ще се превърне в сцена на мащабни кулинарни двубои. Жегата и емоциите ще са непредвидими и от ден първи ще има ожесточени битки за лидерското място, както в синята, така и в червената половина на кухнята. Зрителите трябва да са наясно, че в този сезон в Кухнята на ада ще има всичко друго, но не и спокойствие и релаксираща обстановка“, споделят продуцентите на шоуто.
Професионалистите вече готвят по новото меню на шеф Ангелов, разработено специално за кухнята на Hell’s Kitchen България. На пръв поглед то е лесно за тях, но на втори прочит се оказва, че крие уловки, които да помогнат на шеф Ангелов реално да оцени способностите на готвачите. Въпреки стреса и напрежението те трябва да покажат своите умения и кулинарен опит. В Кухнята на Ада най-голямото предизвикателство винаги е било, че ястията се приготвят на момента, а това е огромно изпитание за професионалните качества на участниците. Другото сериозно изпитание за топ готвачите ще бъде дали ще успеят да подтиснат егото си и да започнат да работят в екип, важно условия за работата във всяка професионална кухня.
“За да останеш в Кухнята на Ада са необходими желязна дисциплина, концентрация и воля, които  помагат да издържиш на напрежението. На този етап виждам, че въпреки уменията и дългогодишния им опит в професионалната кухня, на участниците ще им трябват още доста тренировки, за да се справят с новото меню и с вечерните резервации“, споделя шеф Ангелов по време на медийно събитие в Yoga Vibe, където е снимано и рекламното промо за новия сезон. Популярните лица на NOVA Мон Дьо, Ива Софиянска и една от водещите на „Събуди се“ Мартина Ганчева представиха емоционални откъси от книгите на трима от най-известните световни топ готвачи. 
“Нито едно ястие, което не отговаря на моите изисквания и стандартите на петзвезден ресторант, няма да излезе от моята кухня и да бъде сервирано на гостите”, категорично заявява
водещият на най-горещото кулинарно предаване и уточнява, че храната, която е негодна за ресторанта Hell’s Kitchen не се изхвърля, а се преработва и се консумира от екипа на предаването.
2 конвектомата, 24 газови и 16 индукционни котлони, 2 скари, 4 електрически професионални фурни, 2 шок фризера вече работят усилено за гостите на ресторанта Hell’s Kitchen18-те готвачи разполагат с 50 шеф ножа и над 100 други ножове, 70 различни видове тигани, 100
касероли и 20 тенджери с вместимост между 3 и 140 л. Всички уреди и прибори са от най-високите професионални марки, което превръща Hell’s Kitchen в една от най-модерните кухни в България.
Третият сезон на Hell’s Kitchen България стартира на 25 февруари в 21.00 ч. по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар