Translate

понеделник, 11 февруари 2019 г.

Професионалното изложение - HR Industry се проведе успешно за осма поредна година


Уникалното за HR бранша събитие бе посетено от 720 души, а фирмите-изложители бяха 50 български и международни компании, които в рамките на деня представиха себе си, новите си продукти и проведоха 26 семинара на различни теми.
Изложението бе официално открито от Александър Манолев, зам. министър на икономиката, Ангел Ангелов, директор на дирекция "Услуги по заетостта" към Агенция по заетостта, Детелина Смилкова, председател на УС на Българска асоциация за управление на хора, Петя Топалова, мениджър Корпоративни продажби на MetLife, Ангелина Славкова, организатор Конферентни прояви, INTERPRED WTC Sofia и Светлозар Петров, управител на JobTiger.
50 компании и организации, опериращи в сферата на подбора на персонал, одит на персонала, обучения, тренинги и тиймбилдинги, HR outsourcing, животозастраховане и здравно осигуряване, временна заетост, консултации и други представиха своите нови услуги и се срещнаха с настоящи и бъдещи клиенти и бизнес партньори.
Както обикновено, изложението събра на едно място иновативни и утвърдени HR компании, над 720 управители на фирми, HR мениджъри и хора от бранша. По време на събитието, всички те имаха възможността да се запознаят с едни от най-актуалните теми и иновации на HR пазара.
В деня на събитието се проведе и богата семинарна програма, включваща 26 презентации, в които бяха засегнати най-актуалните теми в сферата на човешките ресурси. Цялата семинарна програма всяка година получава все по-голям интерес от страна на посетителите, в резултат на което JobTiger увеличи броя на възможните семинари, които се проведоха паралелно в четирите зали и бяха пълни през целия ден –  тенденция, която показва, необходимостта от подобно събития. Презентацията на JobTiger в партньорство с Interimage бе посветена на изграждането и поддържането на работодателски бранд – тема, която става все по-популярна и привлича все повече интерес в последните месеци.
Разговорите с изложителите и посетителите по време на събитието дадоха ясен сигнал, че HR Industry всяка година става все по-успешно и посещавано събитие, което много точно отговаря на нуждите на професионалистите от бранша.

Няма коментари:

Публикуване на коментар