Translate

понеделник, 17 декември 2018 г.

Lidl откри 93-ият търговски обект на веригата в страната и 25-ият в столицата


Най-новият магазин на Lidl в София отвори врати в кв. Обеля.
Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България, коментиря:
-Вече с 25 магазина в столицата даваме възможност на жителите на София да имат достъп до повече локации, така че да намерят най-удобната за себе си, независимо където се намират. В нашите магазини те могат да открият широка гама от внимателно подбран асортимент от хранителни и нехранителни стоки, без да се налага да избират между цена и качество, а да получат и двете. Като водеща верига постоянно инвестираме в продуктови иновации и решения, които правят пазаруването в Lidl лесно и удобно, като в същото време пестим време и средства на потребителите.
Най-новият магазин на Lidl се намира на бул. „Ломско шосе“ 218 и е изграден съобразно новата концепция на компанията, която предлага по-модерни и по-удобни пространства за клиентите и служителите. За всички клиенти на магазина веригата е подготвила и специална изненада – за всяка покупка на стойност минимум 25 лв. между 17 и 23 декември 2018 г. те ще получават талон за 50% отстъпка на избрани артикули с марка Baresa. Талоните могат да бъдат използвани в същия магазин в периода между 24 и 30 декември 2018 г.
В новия магазин потребителите ще открият разнообразие от стоки за трапезата и дома с оптимално съотношение качество-цена – от продуктовата линия „Родна стряха“ с качествени продукти само от български производители, през специалната зимна селекция от висококачествени месни продукти, до множество хранителни и нехранителни предложения за незабравими коледни празници, с които да зарадват своите близки. Сред тях са дървените играчки Playtive Junior, вече познати и обичани от българските потребители, пълно меню от деликатесни предложения от серията Deluxe - от изискани предястия до гурме десерти, както и сладките изкушения от Favorina.

Няма коментари:

Публикуване на коментар