Translate

сряда, 29 август 2018 г.

NIVEA представи първите мицеларни шампоани

Успокояващ мицеларен шампоан

Тази година NIVEA добави 3 нови попълнения сред арсенала си от продукти за грижа за косата. Базирани на добре познатата от грижата за лице мицеларна технология, марката представи първите Мицеларни шампоани, които са създадени специално, за да поддържат косата и скалпа здрави. Серията включва шампоан за нормална към мазна коса, шампоан за слаба коса и чувствителен скалп и шампоан за суха коса и скалп.
Мицеларните шампоани от NIVEA ефективно отстраняват замърсяванията не само от косата, но и от скалпа, премахват следите от стилизиращи продукти и запазват естествения pH баланс на скалпа. Не причиняват раздразнения и подобряват еластичността на косата, без да я изсушават. Тайната на ефективната формула на мицеларните шампоани е в това, че микроскопичната молекулна структура на мицелите действа така, че да почисти косата и скалпа без да ги изсушава. За да е още по-грижовна формулата, всеки от мицеларните шампоани съдържа естествени съставки - екстракт от маточина, водна лилия и лотос, които носят деликатен, свеж аромат. В допълнение, формулата не съдържа силикони и парабени, което прави шампоаните подходящи за ежедневна употреба.
Успокояващият мицеларен шампоан е с екстракт от водна лилия се грижи за слабата и безжизнена коса и чувствителния скалп. Отстранява замърсяванията, хидратира косата и подобрява еластичността ѝ като запазва скалпа здрав.
Дълбоко почистващият мицеларен шампоан пък е с екстракт от маточина е специално разработен за коса, склонна към омазняване. Мицеларната технология отстранява замърсяванията и следите от стилизиращи продукти ефективно и поддържа естествения баланс на косата и скалпа.
Хидратиращият мицерален шампоан за суха коса и скалп с екстракт от лотос нежно почиства и хидратира косата, като същевременно се грижи за доброто състояние на скалп

Няма коментари:

Публикуване на коментар