Translate

сряда, 29 август 2018 г.

LG привнася елегантност в домовете с европейския дебют на SIGNATURE KITCHEN SUITE


Уникалната висококачествена вградена линия кухненски уреди включва отлична изработка, усъвършенствана технология и изключително удобство.

На тазгодишния IFA в Берлин, LG Electronics ще представи SIGNATURE KITCHEN SUITE – насочен специално към Европейския пазар и включващ гама от ексклузивни вградени кухненски приспособления, чиято цел е да задоволят изискванията и нуждите на сложния европейски кулинарен начин на живот.
SIGNATURE KITCHEN SUITE разполага с интелигентни вградени кухненски решения, които могат да се видят на неговото собствено външно изложение в Sommergarten в Berlin Messe, извън основното представяне на LG в зала 18. Проектирана така, че да представлява плаваща градина в градски оазис, тази информативна и интерактивна изложбена зона ще представи подробности за най-голямото търговско изложение в Европа за уреди и  потребителска електроника.
Водещата в бранша експертност на LG, техническите умения и лидерството в дизайна бяха с основна роля в разработването на продуктовата линия. Компактността на повечето кухни в Европа създаде търсене за вградени уреди, които използват съществуващото пространство по-креативно и ефективно. Да бъде конкурентоспособен в света на вградените кухненски уреди от висок клас е важно за бизнес стратегията на LG, заради силните позиции на Европа на пазара за домашни уреди.
SIGNATURE KITCHEN SUITE въплъщава духа на експертната изработка, иновативен дизайн, висока производителност, подобрена полезност и първокласно обслужване. Поради тази причина за европейското си представяне, LG си сътрудничи с експертите в областта на италианския кухненски дизайн – Valcucine и Arclinea за перфектна комбинация на форма и функция. Работата с тях позволява на SIGNATURE KITCHEN SUITE  перфектно да осъществява концепциите на минимализма, скриването и автоматизацията. Новата серия е проектирана така, че да се интегрира перфектно във вече съществуващите пространства, за да сформира най-добрата кулинарна среда, която посреща разнообразните вкусове на европейския потребител и работи както с направените по поръчка, така и със стандартните кухненски пособия. SIGNATURE KITCHEN SUITE ще бъде налично в разнообразие от дизайни – от елегантни панелни завършеци и минимизиран лукс до лъскава неръждаема стомана и по-натурална, съвременна тема.
Ослепителното кулинарно изживяване е осигурено от SIGNATURE KITCHEN SUITE.
Пълният пакет включва фурна, индукционна плоча, хладилник, съдомиялна, място за
съхранение на вино и еспресо машина. Собствениците на дома ще останат удивени от множеството усъвършенствани възможности на фурната като способността й да приготвя здравословни и вкусни ястия благодарение на модернизираните си готварски функции за готвене на пара и конвекция. ProHeat™
разпределя равномерно топлината в цялата фурна, Speed Clean™ осигурява бързо и лесно почистване на пръски и изпечени остатъци от храна. LG ще представи за пръв път линия от винарски изби, за да допълни европейския SIGNATURE KITCHEN SUITE, нови серии стенни фурни със стъклени елементи и дизайн, за възможно най-добър стил, както и мощна съдомиялна използваща високотемпературна пара.
Интелигентната Wi-Fi свързаност гарантира това, че уредите от SIGNATURE KITCHEN SUITE са напълно съвместими с услугите от платформата с изкуствен интелект като например Google Assistant и Amazon Alexa. Смарт свързването позволява на потребителите да получат повече възможности, от които да се възползват дистанционно като например: търсене на рецепти, използвайки приложения като Innit, SideChef и Drop, изпращане на рецепти директно до фурната, предварително загряване на фурната от разстояние, настройка на правилния режим за готвене както и наблюдение на всички процеси в кухнята.
SIGNATURE KITCHEN SUITE ще направи европейския си дебют по-късно тази година в Италия и ще бъде последван от други ключови пазари в района.

Няма коментари:

Публикуване на коментар