Translate

понеделник, 27 август 2018 г.

„Луда надпревара“ разтърси със зашеметяващо шоу Слънчев бряг


Най-зрелищното шоу със собственоръчно направени автомобили „Луда надпревара“ разтърси и морето със зрелищното си шоу на 25-26 август в Слънчев бряг!
Почиващите по българското Черноморие, както и хиляди фенове на Луда Надпревара от страната и чужбина  се насладиха на уникалното по рода си шоу.
Няколко рунда Bottle 1 vs 1, по двама автгладиатори излязоха един срещу друг на терена на гладиаторските битки и се бориха до последната си здрава ламарина. Черешката на тортата бе голямото меле, последният рунд. Там всички класирали се от Bottle 1 vs 1 мериха сили за титлата „Последният оцелял“.
Освен традиционните за автомобилните надпревари мъже на терена на гладиаторските игри излязоха да се борят и жени и то доста красиви.
Но най- важна е каузата на самото шоу „Спри агресията по пътищата, стани един от нас“ - т.е. всички любители на адреналина могат да покажат шофьорски умения, предвидливост, точна преценка, бързи и адекватни животоспасяващи реакции в една контролирана и обезопасена среда.Само тук, в атрактивното шоу зрителите видяха удар с 20 км. в час, за да се замислят как би изглеждал в реална ситуация при удар със 120 км. в час.
За най – малките си фенове, организаторите бяха подготвили коли на любимите анимационни герой.

Няма коментари:

Публикуване на коментар