Translate

сряда, 29 август 2018 г.

Варна е домакин на първия по рода си нощен турнир по плажен волейбол


Нестле за Живей Активно! и Евгени Иванов – Пушката ще посрещнат всички волейболни фенове на плаж Аспарухово

Най-голямата инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот – Нестле за Живей Активно! и волейболната легенда Евгени Иванов – Пушката с подкрепата на Община Варна и ЕКОПАК България организират първия по рода си нощен турнир по плажен волейбол. Нестандартното събитие ще се проведе на 7 септември на игрищата на плаж Аспарухово. Евгени Иванов – Пушката ще открие нощния турнир точно в 19:00 ч. и до полунощ ще стимулира участниците да покажат най-добрата си спортна страна.
Именно морската ни столица бе избрана за домакин на уникалното състезание заради нестихващия спортен ентусиазъм на варненци. „Варна винаги е обичала волейбола и тук всички ние се чувстваме у дома си. С моите дългогодишни приятели от Нестле за Живей Активно! нямахме никакви колебания при избора на домакин за новото ни начинание.“, сподели волейболният ас и организатор на турнира Евгени Иванов – Пушката.
В турнира могат да вземат участие всички жители и гости на града. Единственото условие е да се запишат за участие предварително - чрез коментар в събитието на Волейбол Night League във Фейсбук. Организаторите са предвидили много награди и изненади за всички участници в нощния турнир.
В инициативата ще се включи и дългогодишният партньор на Нестле България – ЕКОПАК България. На плаж Аспарухово ще бъдат разположени контейнери за разделно събиране на всеки вид отпадък от опаковки (стъкло, хартия, пластмаса и метал), благодарение на които плажът ще запази своята чистота.
Волейболният турнир ще приключи в късните часове на нощта като забавлението и незабравимите емоции са гарантирани. Специално за публиката и отборите, организаторите са поканили DJ, който ще се погрижи всички, които не са на терена, да танцуват и подкрепят шумно своите фаворити.
Нощният турнир по плажен волейбол обещава да се превърне в традиция и в една от любимите спортни активности на Варна, като цели да вдъхнови жителите на града да покажат спортните си умения, докато се забавляват с приятели на плажа.







Няма коментари:

Публикуване на коментар