Есенният телевизионен сезон ще донесе специална изненада на любителите
на изкусните десерти и неочаквано вълнуващите вкусове.
Премиерното предаване в програмата на 24KITCHEN – „Нещо сладко с Павел
Павлов“, е изцяло локална продукция, която ще ни въведе в изкуството на
десертите с експертната помощ на шеф Павел Павлов. Зрителите ще имат възможност
да го следят от 10 септември, всеки ден, в 14 часа.
Програмният директор на Фокс Нетуъркс Груп за Балканите Весела
Димитрова споделя:
-Този път ще предложим среща с професионален готвач и то от световна величина. Досега в българските продукции дадохме
възможност на публиката да се вдъхнови от изключителната страст към храната на
Йоли и Божана. Сега предлагаме различен поглед и фокус върху високото
майсторство на човек, който е избрал кухнята за своя професия.
Павел е не само обаятелен и харизматичен, но и изключителен професионалист,
който с желание споделя богатия си опит и майсторски тайни.
Младият сладкар обича да пътува и да експериментира. Започва кариерата
си в България и усъвършенства професионалните си умения на различни места в
Европа и Америка.
Той е единственият български сладкар член на Норвежкия кулинарен отбор.
В момента живее и работи в Норвегия, където открива и страстта си към
изключително взискателната, предизвикателна, но и вдъхновяваща работа с
шоколада.
Едни от най-вълнуващите моменти в професионалния му живот са свързани с
това, че е готвил за краля на Норвегия, за рок легендите от „Kiss“, за поп
идола Джъстин Бийбър, както и за много холивудски звезди. Стремежът на шеф
Павел Павлов е да създава съвършени произведения на кулинарното изкуство. Не
спира да търси нови вкусове и да работи върху стила и техниките си.
В двадесетте епизода на предаването „Нещо сладко с Павел Павлов“
майстор-сладкарят ще сподели рецепти и кулинарни техники за приготвяне на някои
от любимите си десерти, които ще ни впечатлят с разнообразие от вкусове. Сред
рецептите ще има подходящи, както за начинаещи любители сладкари, така и за
по-напреднали - торта от сладък картоф с мус от лайм, сладоледени близалки с
шоколадова глазура, модерно тирамису, деконструиран лимонов тарт, монопорционна
торта с крем от манго и огледална заливка от бял шоколад, гофрети със сладко от
круши и много други.
„Перфектният десерт е баланс, който всеки сам трябва да открие.“ – съветва Шеф Павлов.
Няма коментари:
Публикуване на коментар