Translate

вторник, 21 август 2018 г.

Семейства и приятели от Бургас споделиха морски грил емоции на 12 август


Системата на Кока-Кола се включва в отбора на „Да изчистим България заедно“

На Coca-Cola Chill & Grill в Бургас Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени дадоха личен пример на всички събрали се семейства и приятели. По време на събитието те се включиха заедно със своите близки в приготвянето на грил изкушения, без да забравят грижата за природата.
По време на събитието Стефан Вълдобрев, Стоян Янкулов - Стунджи, Веселин Веселинов-Еко, Иван Лечев и Мирослав Иванов призоваха всички гости на събитието да не забравят да съберат и рециклират своите отпадъци в специално предназначената за целта Coca-Cola машина. В Chill & Play зоната Ваня Джаферович също вдъхнови младите грил фенове да се грижат за природата докато се забавляват. Талисманът на инициативата „Да изчистим България заедно“ – Зеленко Зеленков също се включи както в почистването, така и в грил приключенията, като асистира на чаровната Сандра Алексиева.
Тази година, като част от своя дългогодишен ангажимент за „Свят без отпадъци“, Кока-Кола в България и „Да изчистим България заедно“ обединяват сили и влизат в един отбор на 15
септември.
До 2030 г. системата на Кока-Кола по света си е поставила за цел да подпомага събирането и рециклирането на еквивалента на всяка продадена бутилка или кен, за да постигне 100% оползотворяване на отпадъците, както и да разработи 100% рециклируеми опаковки. За постигането на тези цели компанията ще работи заедно с местните общности, бизнес партньори, своите клиенти и потребители, за да обърне внимание на проблеми като изхвърлянето на използваните опаковки и отпадъците сред природата.
Coca-Cola Chill & Grill продължи с кулинарни демонстрации от чаровната Сандра Алексиева от 1001 рецепти и bistro.bg и популярната от малкия екран Даниела Колева. Двете дами споделиха своите тайни от кухнята и приготвиха на живо вкусни и лесни ястия за цялото семейство. В специално обособената Simply Tastly зона, всеки от гостите можа да покаже своите кулинарни умения и да приготви грил по свой вкус. Всеки любител, включил се в къта за самостоятелно готвене имаше възможност да спечели награда.
Актьорът Ники Станоев забавлява посетителите и се погрижи за горещото настроение по време на Coca-Cola Chill & Grill.
През целия неделен ден имаше разнообразни активности като стрелба с лък, игра с топка и препятствия, скачане с чували, теглене на въже и други групови игри, в които могат да се включат малки и големи.
За финал на грил празника Вили Стоянов и The Old School Trombone раздвижиха публиката с характерно джаз звучене, а Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ бяха десерта на събитието.

Няма коментари:

Публикуване на коментар