Translate

четвъртък, 7 юни 2018 г.

Малко хапче за…голяма нужда


„Ре-комфорт“ – подходящ за деца и възрастни

По думите на д-р Сузан Хатипоглу, продуктов мениджър в фармацевтичната компания „Nobel pharma“, през последните години диариите се срещат и през зимните месеци и вече не се смятат за бактериални, вирусни (ротавирусни) летни заболявания. Тези инфекции често са съпроводени с намален прием на храна и течности, повръщане, висока температура и обезводняване на организма.
Тя подчерта, че Re-Comfort е най-новата им разработка, който ефективно се справя със симптомите на диария или стомашно-чревен дискомфорт.
В подкрепа на думите и д-р Весела Балтова, нутриционист и хомеопат се спря подробно на този натурален, естествен продукт:
-Ре-Комфорт е хранителна добавка, на границата между холестичната и конвенционална медицина, без съдържание на ГМО, подходяща за употреба при чести изпражнения с течно-кашава консистенция, за поддържане на нормалната консистенция на изпражненията, за намаляване броя на течно-кашавите изхождания, действаща благоприятно на храносмилателната система и протектираща чревната лигавица.
Ефективността се дължи на формулата базирана върху мощното лечебно въздействие на бактериоцините - вещества, които се получават от тиндализирани (топлинно обработени) полезни-пробиотични бактерии. Те имат уникалната способност да различават полезните от вредните бактерии.  Бактериоцините се прикрепват към стената на тънките черва много бързо след приема им, като по този начин предотвратяват разпространението на патогени в чревния тракт и помагат за бързото спиране растежа на болестотворните микрорганизми. Специфичното им действие е насочено само към болестотворните микроорганизми, причинители на диария, като спира развитието им и ги унищожава. Резултатът е бърз – мигновен, като по този начин се възстановява нормалната чревна флора и се връщат комфорта.
Приемът на таблетките е 3 дни. Първият ден се вземат 2 таблетки едновременно.
Следващите два дни приемът е по 1 таблетка сутрин и вечер. Вкусът им е на горски плодове и не изискват прием на вода.
За бебета, над 3 месечна възраст, и деца те се стриват и се прибавят към млякото или храната. Добрата новина е, че не водят до нежелани реакции като запек, замаяност, сухота в устата, умора, гадене и повръщане. А при възрастните хора могат да се комбинира с всички лекарства, които те приемат, по лекарско предписание.
И макар, че неразположението спира веднага, още с първия прием на 2 таблетки, важно е да се спази 3-дневния прием,за да се предотвратят рецидив и за да има пълно оздравяване.
И нещо изключително важно Ре-Комфорт не трябва да се използва като заместител на
разнообразното хранене.
Бързината е много важна при лечението на тежките диарии и чревни разстройства.
В подкрепа на тезата по време на събитието гости и журналисти е състезаваха, за най-добро време, на картинг пистата в един от големите столични търговски центрове.
Д-р Хатипоглу връчи медалите на победителите и пожела едно по-комфортно лято на всички.


Няма коментари:

Публикуване на коментар