Translate

понеделник, 29 януари 2018 г.

Изпълнителният директор на Софарма Трейдинг с награда за принос в управлението на хора



Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) отличи Изпълнителният директор и Член на Борда на директорите на Софарма Трейдинг АД Димитър Димитров като „Най-ангажиран към управлението на хората организационен лидер на годината“
Наградата е признание за подхода на Софарма Трейдинг към управлението на хора и е резултат от активната роля на изпълнителния директор в три иновативни проекта, по които екипът работи през 2017 г.  Това са Human2Human, свързан с трансформация на културата в компанията,  Job Grading – за изграждане на нова архитектура на длъжностите и проектът Лидерство в ежедневието, включващ различни инициативи, свързани с участието на изпълнителния директор в подбора на персонал, в лидерски блиц-обучения, в годишни срещи на екипи и подкрепата му при въвеждане на нови служители.
Получавайки своята награда, Димитров сподели, че най-важният партньор и ресурс в една организация са хората, а това, което те търсят в работата си е смисъл, посока и вдъхновение. Отговорност на лидерите е да осигурят достъп до тези извори на вдъхновение. Той отбеляза, че силно вярва, че страстта в работата, желанието за учене и наличието на хъс за резултати водят към успеха.
Годишните награди на БАУХ се провеждат за поредна година и имат за цел да отличат компаниите, лидерите и HR специалистите, които работят активно за развитието на екипите си, прилагат иновативни подходи и реализират проекти, водещи до високи резултати.

Няма коментари:

Публикуване на коментар