Translate

петък, 13 октомври 2017 г.

Кампанията #Заедно сме в борбата срещу акнето е в своя разгар



и се радва на изключително голям интерес. Само за първите два дни на седмицата, в която над 270 дерматолози извършват безплатни прегледи на пациенти с акне, вече са прегледани повече от 1500 души. Очакванията са до края на седмицата прегледаните пациенти да бъдат двойно повече от миналата година, когато се проведе първото издание на кампанията.
Според обратна връзка от преглеждащите дерматолози до тук повечето прегледани пациенти са със средно тежка и тежка форма на акне.
Образователната онлайн платформа на кампанията, която включва и модул за избор на дерматолог по град и локация, е посетена от над 20000 души!
Безплатните прегледи при дерматолог продължават до 13 октомври, а желаещите да открият предпочитания от тях специалист и да запазят час могат да открият повече информация на http://maps.club-bioderma.bg/.
Кампанията се подкрепя от Българското дерматологично дружество, Сдружението на частно практикуващите дерматолози, Българската педиатрична асоциация, Асоциацията на студентите медици в България, Асоциация Родители и Асоциацията на студентите по фармация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар