Translate

петък, 13 октомври 2017 г.

Размерът има значение 2. Наръчникът - гарантира отслабване и подмладяване



Дългоочакваното продължение на хитовата книга „Размерът има значение (Размерът на талията)“ е на крачка от своята поява. Нейната втора част - „Размерът има значение 2. НАРЪЧНИКЪТ. Как да отслабнем завинаги“ скоро ще стане достояние на хилядите последователи на революционната система за отслабване, описана в абсолютния бестселър на Александра Иванова. Ще откриете книгата на издателство „Милениум“ на книжния пазар на 18 октомври.
„Размерът има значение 2. Наръчникът“ изчерпва всички въпроси, които са останали у читателите след запознаването с най-успешния до днес метод за оздравяване и постигане на оптимално телесно тегло.
Ако се ръководите от съветите и програмата в наръчника, не само, че успешно ще се отърсите от излишните си килограми в рамките на 9-12 месеца, но и ще си върнете здравето и младежката форма и дух така, както вече направиха много хора. В наръчника са описани историите на някои от тях . Това са Аманда, Нели, Атанас и Анелия, които са изминали пътя си до своето ново аз чрез метода на Александра. Всеки от тях е достигнал желаната физическа форма благодарение на метода, описан от авторката. И четиримата са минали през дълъг и тежък период, в който е бил с наднормено тегло. Постиженията им варират между 26 и 58 кг, с които са преместили надолу стрелките на кантара, и са задържали резултата без йо-йо ефект. Те са доказателство, че Александра не е уникален случай, а че системата работи при всеки.
Методът й за отслабване е основан на ниско-въглехидратното високо-мазнино хранене, на отказването от вредните индустриални храни и на изчистването от токсини. Това довежда до задвижване на метаболизма и до поява на вътрешно желание за повече движение. Нищо в режима не е свързано с глад, диета или усилия на волята. Напротив – всекидневието ви трябва да бъде изпълнено с ритуали на щастие, както нарича авторката любимите занимания, които зареждат духа на човека с положителна енергия и го стимулират да мисли повече за себе си и да бъде отговорен за своето здраве.

Няма коментари:

Публикуване на коментар