събота, 7 октомври 2017 г.

„Необикновените“ ще се излъчи в над 183 държави - след премиерата на сериала в САЩОт 12 октомври, всеки четвъртък в 22:00 часаДългоочакваният нов семеен сериал се развива във вселената на X-Men и е продукция на 20th Century Fox Television в сътрудничество с Marvel Television.
Едновременната световна премиера на „Необикновените“  в мрежата от канали на FOX е част от международната програмна и маркетингова стратегия на Fox Networks Group за изключително популярни и високо приоритетни сериали като „Легион“, „Живите мъртви“, „Бягство от затвора“, „24: Наследството“ и „Досиетата X“.
„Необикновените“ разказва емоционалната история на семейство от предградията, чийто обикновен живот е разтърсен от внезапното разкритие, че децата притежават мутантски сили. Принудени да бягат от враждебно настроени правителствени власти, те търси помощ от мутантска организация в сянка и трябва да се борят, за да оцелеят.
Сериалът е със звездното участие на Стивън Мойър („Изстрели“, “Истинска кръв”), Ейми Акър (“Под наблюдение”), Натали Елин Линд („Готъм“) и Пърси Хайнс Уайт (“Нощ в музея 3“) в ролите на семейство Стракър. В сериала участват още Шон Тийл (“Reign”) в ролята на Еклипс/ Маркос Диаз; Джейми Чънг („Готъм“) в ролята на Блинк/ Кларис Фъргюсън; Ема Дюмонт (“Водолей”) в ролята на Поларис/ Лорна Дейн; Блеър Редфорд (“Просветление”) в ролята на Буревестник/ Джон Праудстар и Коби Бел (“Извън играта”) в ролята на Джейс Търнър.

Няма коментари:

Публикуване на коментар