Translate

вторник, 1 август 2017 г.

Замъкът „Влюбен във вятъра” търси своята приказка



След като няколко десетки фотографи, дизайнери и художници създадоха удивителни творби в конкурса за фотомонтаж, сега Замъкът обявява конкурс за най-добра детска приказка, написана по някоя от тях.
За участие в конкурса „Приказки от Замъка” авторите ще трябва да се вдъхновят от снимките, качени в сайта на Замъка (zamaka.bg), където са публикувани и условията за участие в конкурса. В надпреварата може да участва всеки – няма ограничения във възрастта. Няма и жанрови ограничения – вълшебства, принцеси, феи, животни, земни и извънземни същества – приемат се всякакви герои и истории, страшни или смешни. Изисква се единствено добра писмена култура и богато въображение.
Всеки автор може да участва с приказка с неорганичен обем, създадена по една или повече снимки и фотомонтажи, публикувани в сайта на Замъка. Творбите трябва да се изпратят на адрес info@zamaka.bg  до 15 септември 2017 г. Авторите не бива да забравят да посочат своя адрес, възраст, както и да приложат снимките, които са вдъхновили тяхната приказка.   Компетентно жури от утвърдени разказвачи на истории ще оцени творбите и ще излъчи победителите. 
Авторът на приказката, класирана на първо място, ще получи награда от 1000 лева. Наградата за второ място е 800 лева, а за трето – 500 лева. Всички класирани ще имат и едно незабравимо преживяване. Домакините ще им осигурят целодневно  пребиваване в Замъка с  участие във всичките вълшебства и игри, както и безплатен достъп до близкия  аквапарк. Всеки участник ще получи грамота и сувенир от Замъка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар