вторник, 1 август 2017 г.

"Изваяни в страст" - на Алея на книгата във Варна в периода 28 юли - 6 август, привличайки почитателите на хубавото четиво с хиляди атрактивни предложения на повече от 50 издателства.
Класически любовен триъгълник се заплита в романа "Изваяни в страст" - второто заглавие от златната лятна поредица "Под знака на любовта - 2017", тиражирана от издателство "Милениум".
Свенлива девойка от провинциално френско градче среща мъжа на мечтите си – талантлив скулптор, обвит в романтичния ореол на трагичната любов. Тя се влюбва искрено и е готова да свърже живота си с него завинаги, но той не може да забрави предишната си изгора – красива рускиня - талантлива поетеса, която го е накарала да страда. Себичен и горд, артистът посяга на невинното момиче, само за да удовлетвори желанието си отмъщение.
„Изваяни в страст“ е роман за изстраданата обич, която разцъфва след изпитания и превратности, и за чувствени плътски наслади, на които са способни само хората на изкуството.

-------
Анри Ардел е литературният псевдоним на френската писателка Берте Абрахам, авторка на изключително популярни любовни романи. Героините ѝ са жени с висок морал, които преживяват дълбоки драми, които ги карат да погледнат с нови очи на света. Творчеството ѝ е преиздавано многократно и превеждано на редица езици. Ардел е авторка на 35 книги, в които влага цялата си страст. В живота си авторката предпочита усамотението и така и никога не се омъжва.

Няма коментари:

Публикуване на коментар