Translate

вторник, 17 януари 2017 г.

LG Electronics с нов управляващ директор за региона - Бумсоп Лий



Той заема мястото от Юнгнам Ро, който поема ръководството на Home Appliance & Air Solution звеното на LG в Индия, след успешния си период начело на LG Унгария. Бумсоп Лий ще бъде базиран в централата на компанията в Будапеща, Унгария. Звеното координира всички дейности на LG в България и още 10 държави от Централна и Източна Европа – Унгария, Словения, Румъния, Сърбия, Хърватия, Албания, Македония, Босна и Херцеговина, Черна гора и Косово.
Лий, преди да поеме новия пост изпълнява длъжността президент на звеното на LG в Румъния, а преди това има дългогодишен международен опит в активностите на LG в Източна Европа, страните от ОНД, Южна Америка, Близкия изток и Африка.
Визията на новия регионален президент е да затвърди лидерската позиция на LG в Централна и Източна Европа, като използва максимално местните таланти и екипи, както и да се възползва от високотехнологичните иновации, с които разполага компанията. Последните подобни примери включват новаторските нововъведения представени на ежегодното изложение за потребителска електроника CES в Лас Вегас и спечелването на CES 2017 Innovation Awards от LG.
„Изключително съм горд, че се присъединявам и поемам ръководната позиция на регионалното звено на LG в Будапеща. Решен съм да засиля експертизата на местните специалисти, като непрекъснато поддържам силата на бранда на LG и в крайна сметка да установим компанията като лидер в региона. Вярвам, че с нашите водещи в индустрията иновации, като ултра премиум продуктите от SIGNATURE портфолиото ни (които включват OLED телевизори и перални машини Twin Wash, 86-инчовия монитор Signage, 21:9 UltraWide монитори или Multi V 4 CAC решения за климатици) създават добра основа за постигането на тази цел. В LG сме посветени да направим живота, както на крайните потребители, така и на бизнес клиентите по-лесен и продуктивен с нашите новаторски технологии“, обяви Лий, който в свободното си време се посвещава на спорта и пътуванията. Неговите интереси включват тенис, тенис на маса, а като пътува е любител на природата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар