Translate

вторник, 15 ноември 2016 г.

Д-р Олесия Велинова от център по естетика Persona, дерматолог: 4 D измерен филър ни подмладява за 30 минути



Bio-expander моделира лицето ни по поръчка



Красивата и поддържана кожа е визитната картичка на всеки човек. За жалост годините не прощават на никого. С течение на времето се появяват и издайниците на възрастта - овалът на
лицето се отпуска, по ъглите на устата и очите се повяват бръчки, ръцете се набраздяват.„Живеем в динамично време и изискванията към съвременната жена са много високи. Едно от тези изисквания е тя да е млада и красива, по възможност дълго време. За разлика от нашите майки, които не са имали възможността да ползват естетичната медицина, ние сме облагодетелствани. Непрекъснато излизат нови методи за подмладяване. Един от последните е т.нар Bio-expander – 4 D измерен препарат за биореволюметрия. С други думи на помощ срещу белезите на времето идва новата биотерапия, която отнема 10 години от лицето ни. Нарича се биореволюметрия и е изключително подходяща при изменение на контура на лицето, при бръчици около устата или очите, при намалена еластичност на кожата и при изменение на цвета на лицето. Помага и за коригиране на грешки от други видове козметични процедури и операции. Процедурата е най-новият метод за коригиране, способен не само да възстанови загубения с времето обем посредством контурна пластика, но и значително да подмлади лицето чрез биоревитализация. Появата на новия метод позволява да бъдат решени наведнъж няколко задачи в естетичната медицина - подмладяване на лицето , допълнителна хидратация на тъканите,реконструирането на кожата и възстановяването й чрез стимулиране на производство на природен еластин и колаген.
Обикновените филъри запълват бръчките само визуално, а биореволюметричните препарати въздействат комплексно върху кожата, подмладявайки я. По този начин биореволюметриците могат напълно да заменят филърите, а филърите никога няма да могат изцяло да се използват вместо новата терапия. Периодът на възстановяване е сведен до минимум, а процедурата практически е безболезнена.
Bio-Expander се инжектира като филър със специална радиална техника посредством
микроканюла в периорбиталната, периоралната зона, шията, деколтето, ръцете, скулите. Използва се за ремоделиране на лицеви обеми, коригиране на скулата и областта под нея, коригиране контура на лицето. Може да се постави еднократно, като ефектът му ще бъде между 6 и 8 месеца. При по-възрастни жени със суха кожа се прилага 3 пъти в продължение на 3 месеца. Терапията продължава 30 минути и с нея се подсилва също така тонуса и еластичността на кожата. След процедурата пациентите не бива да се излагат на прекомерна топлина – слънце, солариум, лазер, нито на интензивен студ.
-----
Д-р Велинова има над 8-годишен опит - натрупан по време на работата си в Москва.
Тя е работила там в прочутата „Лин Лайн“, популярна като мястото, където политици и известни лица от шоубизнеса на Русия се разкрасяват и подмладяват. Освен това е специализирала естетична дерматология в НИУВ, преминала е квалификации в Италия и Германия.
Тя е единственият международен сертифициран тренер за България на италианските филъри Regenyal Idea.

Няма коментари:

Публикуване на коментар