Translate

събота, 19 ноември 2016 г.

ePay.bg стартира безплатна услуга за управление на събития EPAY-GO




Системата EPAY-GO поддържа всички видове онлайн плащания и не начислява комисионна върху продажбата на билети

Българската система за електронни плащания ePay.bg представи нова платформа – EPAY-GO „Билети и събития“. EPAY-GO поддържа практически всички методи за плащане
и позволява на организаторите на събития в страната да генерират билети в удобна и достъпна дигитална среда.
Събитието се проведе в Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“ в София, пред участници в магистърската програма „Мениджмънт на музикалните индустрии“, организатори на събития и представители на медиите.
Георги Маринов, изпълнителен директор на Датамакс систем холдинг АД, заяви, че EPAY-GO има за цел да улесни организаторите на събития, като  предоставя множество възможности за закупуване на билети, без да взима процент от продажбите. Това е и основното предимство в сравнение със съществуващите до момента портали за продажба на билети.
„За нас беше важно да създадем система, която да даде възможност за интуитивно и печелившо управление на събития. Чисто технологично, EPAY-GO е много мощна система. Тя може да се използва за създаване на всякакъв вид събития, категоризиране на ценови диапазони и издаване на различни билети, според избрания начин на плащане. Освен това системата е изцяло интегрирана с Facebook и има вградена Live Streaming функция“, коментира Маринов.
По време на проявата организаторите демонстрираха на живо как работи услугата EPAY-GO. Основен акцент беше създаването на реално събитие и промотирането му чрез Facebook. Беше показано закупуване на билети през каса на EasyPay, онлайн от страницата на ePay.bg и през мобилното приложение ePay mobile. Беше направена и проверка на всеки от издадените билети с баркод четец. Процедурата е максимално улеснена, тъй като всеки билет има уникален номер и баркод, който може да бъде сканиран от разпечатания билет или директно от мобилния телефон.
Събитието завърши с изпълнение на живо от младата изпълнителка Симона Андонова, като на китарата акомпанираше самият Георги Маринов.


Няма коментари:

Публикуване на коментар