Translate

събота, 1 октомври 2016 г.

Бойният клуб на Джейми и Джими (Jamie & Jimmy’s Food Fight Club) – Сезон 4



Премиера – 10 октомври

Джейми Оливър и Джими Дохърти се завръщат за нова поредица, в която приготвят страхотна
храна в тяхното заведение на кея в Саутенд-он-Си. Джейми и Джими, които са  приятели от детството, ще ви покажат как да правите зашеметяващи угощения, замислени така, че да придадат кулинарен „уау“ ефект на вашите уикенди.
Джейми приготвя невероятни рецепти, които споделя със семейството и приятелите си, включително азиатска морска храна, пикантен плосък хляб с агнешко, гуркха пилешко с къри, мега сандвич с кюфтенца и яхния „Море и земя“.
В същото време Джими разучава храните, които си купуваме готови, но лесно бихме могли да си приготвим и вкъщи – от пушена сьомга до домашен хляб с квас, моцарела и прясно приготвено кафе. Всички те биха имали много по-добър вкус ако ги приготвите сами, а и така ще знаете точно какво съдържат.
Освен това, цял куп известни приятели се присъединяват, за да се научат как да приготвят най-добрата версия на любимите си ястия. Сред тях са Орландо Блум, Голди Хоун и Дейвид Тенънт, Джак Уайтхол, Ана Фрийл и Фиърни Котън.
Момчетата отново са на път, за да продължат инициативата си срещу изхвърлянето на храна, като се фокусират върху не особено любими, но вкусни съставки, сред които ярешко месо, норвежки омар, херинга и някои по-неприятни на вид зеленчуци.

Няма коментари:

Публикуване на коментар