Translate

четвъртък, 30 юни 2016 г.

Вече са известни отборите, които ще се срещнат с момчетата на ФК „Локомотив София 1929“ по време на груповата фаза на „Готя Къп 2016“



Локомотив София е в група с два шведски отбора - „Кунгсбака Ай ЕФ“, „Екерьо Ай Кей“ и с финладския отбор „Ти Пи Ви Тампере“.
„Съперниците на нашите момчета са много трудни. Вече трета година ще присъствам на „Готя Къп“ и имам богати впечатления от играта на скандинавските отбори. Групата на нашите момчета е трудна, но това ще бъде и изключителен шанс за тях да се докажат като тим и качества, коментира Ивайло Паргов - спортен директор на ФК „Локомотив София 1929“.
Своята лична подкрепа към момчетата на Локомотив София ще окаже президентът на клуба г-н Иван Василев, който също ще присъства на „Готя Къп“.
„Щастлив съм, че нашето партньорство с Актавис и ДФА „Надежда“ за възраждане на детско-юношеската школа на клуба ни вече дава своите положителни резултати. Надявам се моята лична подкрепа в Гьотеборг да вдъхне на децата и техните треньори спокойствие, увереност и да им донесе успех в този най-престижен международен футболен турнир за деца и юноши“, споделя г-н Василев.
Ентусиазирани от предстоящото участие на своите деца на „Готя Къп“, много родители също ще пътуват за Швеция, ще присъстват на всички мачове и ще подкрепят българския отбор.
Мачовете на българските момчета започват още в понеделник, 18 юли. В същия ден вечерта, ФК „Локомотив София 1929“ ще представи България по време на официалното откриване на „Готя Къп 2016“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар