Translate

четвъртък, 25 февруари 2016 г.

Победителите от националната кампания „Бон Апети с Tefal!“ се изправиха пред предизвикателството да готвят заедно с водещите на предаването



Лора и Стоян приготвиха авторска вечеря специално за Ива Зехирева от София,
Пламенка Върлинкова от Русе, Стефка Николова от Севлиево и техен скъп човек. Гостите се включиха активно в приготвянето на ястията и споделиха любовта си към добрата храна, хубавото вино и моментите заедно. Голямата награда бе част от промоция, в рамките на която френската марка раздаде над 80 награди на своите потребители.

Освен интересните рецепти, които пресъздадоха за своите гости, младите водещи споделиха и редица полезни съвети и хитрини, които ще помогнат на всеки кулинар да се изяви като още по-умел готвач с помощта на подходящите кухненски помощници – уредите и съдовете за готвене от семейството на Tefal. Те разкриха своята тайна, която не се изчерпва само до избора и комбинацията на съставките за ястието, но и подсказва, че е от значение и начинът на неговото приготвяне.

Кампанията „Бон Апети с Tefal!“ подарява на всички, които обичат добрата храна много вкусни моменти с Лора и Стоян, а през 2016 г. френската марка обещава още много изненади по случай своя 60-ти рожден ден.

Няма коментари:

Публикуване на коментар