Translate

вторник, 3 ноември 2015 г.

KIDDO отвори врати в София Ринг Мол



Графа и Михаела Филева зарадваха стотиците гости - бременни жени, млади майки и
техните деца с едно невероятно парти.Популярни личности като Бориса Тютюнджиева, Деси Зидарова, Весела Тотева със съпруга си Елин Топузаков и много други, бяха сред първите, които разгледаха KIDDO.
Над 15 ексклузивни бебешки марки, които досега не са присъствали на родния пазар, се предлагат на обща площ от 1.500 кв.м. Освен с невероятните артикули KIDDO се отличава и с изключително атрактивните цени.
Уникалното на веригата магазини, ключов доставчик на повечето бебешки бутици и магазини в цяла Гърция, които почти нямат конкуренция е, че продуктите идват отфабриките по цял свят и стигат директно до потребителите. Гръцката компания е създадена именно заради новите потребности на детското поколение и е предназначена за родителите с по-високи изисквания. В портфолиото и присъстват марките: GRACO, BRIGHT STARTS, INGENUITY, 4MOMS, SAUTHON, BECOOL, NURSE, NUVITA, BEBEPHARM, WALLABOO, OIOI, CLOUDB , OBALL, TAGGIES, BABY EINSTEIN, DISNEY BABY.
В последната година  KIDDO получи признание като бранд №1 в бебешката индустрия, а магазините стават все по-популярни в цяла Европа.
Високите показатели за качество и естетика, както и европейските стандарти за безопасност на продуктите, помогнаха на компанията да се превърне в успешен партньор и собственик на магазини в редица държави като Испания, Италия, Великобритания, Холандия, Дубай, Абу Даби, Австралия, Тайван, Русия , Чехия, Румъния, Кипър, Малта, Сърбия, България и Македония.
Присъстващите бъдещи и млади майки  участваха в невероятна томбола, която раздаде награди на обща стойност 5000 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар