Translate

понеделник, 8 юни 2015 г.

На 21 юни в София започва 10-тото юбилейно издание на ЖИВЕЙ АКТИВНО!



По повод 10-тия юбилей 10 популярни и обичани български спортисти и лица от телевизионния екран ще отправят 10 предизвикателства на феновете на инициативата.
Стартът, на честването на 10-тия рожден ден на най-голямата инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот, ще бъде даден от Нестле България, Министерство на младежта и спорта и Столична община, заедно с Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Тити Папзов, Евгени Иванов-Пушката, Симона Пейчева, Део, Skiller, Йоли от 24Kitchen и д-р Райна Стоянова.
Те ще поведат десетки хиляди на 10 похода под мотото „10 години ЖИВЕЙ АКТИВНО!“.През 2015 г. най-мащабната инициатива за популяризиране на балансираното хранене и активния начин на живот, която се организира от Нестле България,отбелязва своя 10-ти юбилеи ще се проведе в София, Варна и Бургас, в партньорство с местните общини.
В София ЖИВЕЙ АКТИВНО! ще стартира от 10 точки в града и ще се проведе под патронажа на кмета на столицата Йорданка Фандъкова. По традиция, стотици велосипедисти ще се съберат пред театър София, откъдето ще тръгне специално организиран велопоход към НДК. Паралелно с него на ъгъла на бул. Партиарх Евтимий и бул. Витоша феновете на движението ще участват в надбягване с препятствия, организирано със съдействието на Българската федерация по атлетика. Ролер шествие ще премине по бул. "Черни Връх", а от музея "Земята и Хората" и от ъгъла на бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "Христо Ботев ще стартира спортно ходене. За 10-ти пореден път официалният старт на ЖИВЕЙ АКТИВНО! ще бъде даден в района Националния дворец на културата в 10.00 часа, като тази година участниците са поканени на бул. Фритьоф Нансен, който ще бъде спрян за движение по време на откриващата церемония.




Няма коментари:

Публикуване на коментар