Translate

сряда, 11 февруари 2015 г.

Moët & Chandon представя Moët Rosé Impérial Unfurl the Tie



стилната лимитирана серия за Св. Валентин или за всеки ден, който ознаменува значимите моменти в живота споделени с най-скъпите хора. Тази година знаковата черна панделка на
Moët & Chandon се понася във въздуха, за да предложи вибрираща наздравица с Moët Rosé Impérial и се разплита с ефирен полъх на елегантен стил.
Moët Rosé Impérial Unfurl the Tie се предлага в стилно овално куфарче, което се отваря по изключително изискан начин, за да разкрие бутилка Moët Rosé Impérial в комплект с елегантна стойка за тостове във формата на панделка.Стойката пресъздава панделката на Moët & Chandon като находчив и привличащ окото нов ритуал за сервиране, като придържа чашите за шампанско, които са с деликатно столче и без поставка. С вибриращо розово и черно, съчетано с елегантни акценти от кожа, Moët Rosé Impérial Unfurl the Tie олицетворява по идеален начин деликатните, но в същото време смели нюанси, въплътени в шампанското.Лимитираната серия се допълва от специално изработена луксозна книжкас информация за Moët Rosé Impérial.
Кампанията на Moët Rosé Impérial Unfurl the Tie включва шикозни визуални елементи от фотографа Илариа Орсини. Изображенията представят стойката за тостове във формата на панделка на фона наярката обстановка на изискан бар в розово и черно, като ни показват трима приятели, които вдигат наздравица с Moët Rosé Impérial!

Няма коментари:

Публикуване на коментар