Translate

понеделник, 13 октомври 2014 г.

Колекцията слушалки PhilipsCitiScapeе вдъхновена от градски мотиви



Up-Town SHL 5905
Слушалки с наушници|Прегърнете блясъка и характера на града си с Вашата музика и тези слушалки, които знаят как да се справят на улицата. Вдъхновена от традиционните мотоциклетни облекла и аксесоари, алуминиевата конструкция на Up-Town ще Ви зарадва със супер меки възглавнички, фино изработени детайли и MusicSeal, за да запазите всеки такт от своята музика личен.
Frames SHL 5705
Слушалки с лента за главата CitiScape Frames | Готините и гъвкави CitiScape Frames се носят точно като любимия Ви чифт слънчеви очила. Където и да отидете, насладете се на прецизен звук от затворената им акустична система и първокласни мембрани. Когато приключите, сгънете ги и ги пуснете в шикозния им защитен калъф.
Downtown SHL 5605
Слушалки с наушници Downtown | Изтънчената интерпретация на уличната мода на New York Downtown включва детайли от деним за Вашата максимална репутация на улицата. Те излъчват автентичност, предлагат лесен комфорт със супер меки изолиращи възглавници, възпроизвеждат превъзходен звук и използват MusicSeal, за напълно лично изживяване на музиката
Foldie SHL 5505
Стерео слушалки с микрофон| Вдъхновение от мотористите CitiScapeFoldieпредставят чсен, прецизен звук и отлична шумоизолация, благодарение на затворената акустична система и първокласните магнити. Модерният дизайн и кожената лента на Foldieнапомнят усещането за дружката на кормилото на велосипед, а металните детайли върху лентата моментално превличат вниманието. Foldieще те потопи в дълбините на качествения звук със своите 40mm високо ефективни неодимови драйвери и затворения си акустичен дизайн.
Fixie SHL 5300 / SHL 5305
Слушалки с лента за глава CitiScapeFixieи микрофон| Вдъхновените от хипстърскиялайфстайлCitiScapeFixieсъчетават перфектно иновативната конструкция и урбанистичния стил. С готини монограмни детайли слушалките гарантират богат бас с отлична шумоизолация чрез затворена акустична система и висококачествени мембрани.
Strada SHL 5100
Слушалки с лента за глава CitiScapeStrada | Иновацията среща експерименталната улична мода с впечатляващите CitiScapeStrada. Вдъхновени от шикозните градски жители, тънките и леки слушалки представят чист звук, докато актуалната лента за глава от плат се грижи за вашия комфорт и стил.
Indies SHE 7050 / SHE 7055
Слушалки за поставяне в ушите Indies | Добавете вълнение в живота си със свежите градски цветове на CitiScape Indies, вдъхновени от най-ярките градове и квартали. Меките шумоизолиращинаушници запечатват невероятно ясния звук и динамичен бас за удобно и поглъщащо изживяване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар