Translate

вторник, 29 април 2014 г.

Нети с трета победа в „Като две капки вода”



След оспорвано гласуване на жури и участници 10 точки спечели Стефания, но публиката отново обърна вота и крайното класиране посочи за свой фаворит Нети. Така тя стана победител на вечерта с превъплъщението си в Барбара Стрейзънд. Нети отново дари наградата си от 1000 лв. на Дома за артисти ветерани.
Непосредствено след нея се нареди Стефания за образа си на Стенли и „Обсебен”, който я похвали на живо в залата. „За мен тази имитация беше най-добрата за двата сезона „Като две капки вода” – коментира Маги Халваджиян за „Аз съм 6” на 100 кила в изпълнение на Неве. 
„Свикнах да те виждам като жена и много добре ти се получава”, коментира Маги за
изпълнението на Иво Танев и добави, че трябва много смелост да се имитира Петя Буюклиева заради невероятния й глас.
Павел влезе в ролята на Мишел Тело и представи по много професионален начин „невзрачната” песен Ai Se Eu Te Pego, а Милица го похвали за това, че винаги е изключително старателен в акцентите на съответния език, на който пее. Мая Бежанска пя, сервира, летя в самолет, отсервира и танцува за Toxic на Бритни Спиърс и заслужи 5-те точки от колежката си Стефания. В дъното на класацията този път остана Деян Донков за I Feel You на Депеш Мод. Къци се нареди едно място пред него за We Are The Champions на Queen.
Специалният гост в епизода миналата вечер беше учителят по актьорско майсторство в „Като две капки вода“ - Георги Низамов. Той влезе в ролята на Джо Кокър, а изпълнението му на With A Little Help From My Friends вдигна участниците и публиката в залата на крака. „Свалям ти шапка!“, заяви Маги Халваджиян секунди след като Георги приключи участието си на сцената. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар