Translate

четвъртък, 4 април 2013 г.

Холандските продуценти от от Endemol възхитени от Адел на Милица в "Като две капки вода"


След изпълнението на Милица на Rolling in The Deep на Адел на 03.04 т.г. по Нова Телевизия продуцентите на "Като две капки вода" от Endemol изразиха своето възхищение от българската актриса.
Уил Кисдънк от холандската компания лично споделил с Маги Халваджиян, че в определени моменти е имал чувството, че на сцената пее истинската Адел.
Изключителното изпълнение на Милица й отреди и първото място в четвъртия лайф. Тя дари своята награда от 1000 лв. тя  на приюта за бездомни кучета в Долни Богров.
С победата си в първия лайф Милица подкрепи своето училище, а Албена успя да изпрати баскетболния отбор на сина си на спортен лагер и да подпомогне децата, болни от синдрома на Даун. От своя страна още преди началото на шоуто
Маги Халваджиян пък ще дари своя хонорар като жури за благотворителност.
Поп иконата от 80-те Шер изправи един срещу друг Алекс и Диана. Победител в директната битка стана Диана, а журито остави Алекс на последно място в класацията. Той обаче получи най-много гласове от своите колеги заради трудната задача да се превъплъти в ролята на жена – Рафи пръв му даде своите 5 точки за „своя най-голям кошмар” – женски образ. Оспорвана до последния момент беше битката за първото място – вотът на зрителите остави Рафи на второ място, но всички бяха единодушни, че изпълнението му е било на 100 % като това на 100 кила.

В четвъртия лайф още двама от участниците се разделиха с косата си. Маги Халваджиян обръсна брадата си, а Мария Игнатова се появи с гола глава за изпълнението си на Шиниъд О’Конър.
Гъмов остана без дъх на сцената заради Лу Бега и неговото „Mambo No 5”, но едновременно с това сбъдна една своя мечта - да бъде облечен целия в бяло. Стефан Рядков   се „върна обратно в играта” заради Тото Котуньо, а Любен Дилов се пошегува, че заради него се е върнал назад в 80-те, когато в България е имало Тото 1, Тото 2 и Тото Котуньо. 
Заради Албена пък в шоуто присъстваха два броя Тони Димитрова. Тя изпя песента „Ах, морето”, а самата бургазлийка също застана до нея на сцената, за да поздрави своя имитатор. Поли Генова пък се превъплати в Риана.

 Изпълнението на Милица и на останалите изпълнители, както и целия епизод на "Като две капки вода" може да видите на Nova Play -http://play.novatv.bg/play/305423/?autostart=true
--------
За „Като две капки вода”:

Като две капки вода” е един от най-популярните формати на холандската компания Endemol и е пожънало небивал успех в страни като Великобритания, Испания, Италия и дори в далечните Китай, Аржентина, Чили и др. На сцената излизат 8 известни личности, които всеки път се преобразяват в образа на севотвноизвестна музикална икона. Тази пролет шоуто ще дебютира за първи път в България и ефира на Нова ТВ, като негов продуцент е продуцентска компания Global Films.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар