Translate

петък, 2 декември 2011 г.

Френска лаборатория произведе в Япония ориз с лактобацилус

Той улеснява усвояването на антиоксидантите от организма, съобщи  компанията Ninapharm.
Оризът Ninahikari се произвежда от компанията Hikari в северната префектура Niigata, район, известен с висококачествения ориз Koshihikari и е в търговската мрежа от 21 ноември. Експертите на компанията Ninapharm,  специализирана в производството на козметика против остаряване и антиоксиданти, решили в началото на годината да прибави във водата на оризищата "lactobacillus fermentum 403"- препарат подобрява дейността на стомашно-чревния тракт и регенерира метаболизма на човешкото тяло. Според лабораторията тазгодишната реколта ориз е била по-изобилна и "с подобрени хранителни качества".

Няма коментари:

Публикуване на коментар