понеделник, 11 февруари 2019 г.

Криминалната комедия „Господин Х и морето“ изненадва зрителите с неподправен хумор и драматични обрати


Три жени и Калин Врачански: Всички лъжат себе си, той лъже всички

Беше време да видим такава комедия - един сериал, в който смешните обрати идват от противоречията в характерите на героите, а не от каламбурни ситуации, сподели с първите зрители на най-новия сериал по NOVA неговият сценарен екип.
Първият епизод от “Господин X и морето” бе посрещнат с овации от публиката, а Калин Врачански влезе в екранната си роля на най-чаровния измамник, като поднесе с флирт и усмивка червена роза на всяка дама в кино салона.
Димитър Коцев, Шошо и Станислав Тодоров, Роги, режисьорите на сериала издадоха, че криминалната комедия е забавна и неочаквана, но както всичко в живота - не винаги смешна.
“Героите се лутат между това дали да бъдат истински или фалшиви и с това попадат в неочаквани ситуации“, повдигнаха завесата те и към сериозната страна в отношенията между хората.
„Господин Х и морето е препратка към класическите и обичани български комедии от 80-те години, но в напълно актуален за съвремието ни контекст“, сподели Антоний Мангов, програмен директор на NOVA.
На специалната прожекция присъства и част от актьорският състав - Доротея Толева и Станислава Николова ( в ролите на амбициозни и не дотам осъществени съпруги, които се вкопчват в своите деца, за да ги направят по-умни, по-слаби или по-напористи), Ина Добрева в ролята на почтената и праволинейна учителка Невена, Светломир Радев - директорът на най-доброто частно училище във Варна, Масларов,  за когото да си “иновативен” - да имаш йонизатор в коридорите и да продаваш в училищната лафка само чия, е по-важно от истинския смисъл на образованието. Актьорите, Пламен Великов и Любен
Кънев, коичеро във филма са двама от съпрузите, чиито жени се забъркват с комбинативния измамник, също присъстваха на прожекцията.
Калин има главна роля в сериала. Той играе учителя Деян Христов, който върти на пръста си поне 4 влюбени в него жени. Те лъжат себе си, че получават любов, а той лъже всички.
Минути след предпремиерната прожекция на епизод 1 от криминалната комедия пред медите Калин призна, че да снимаш кино е по-хубаво от сладолед. А в “Господин X и морето”, героят му - Хамелеонът - е ту измамник, ту чаровник, но винаги ужасно обаятелен. Защото любовта е над всичко!
Той сподели, че няма директни аналогии нито с "Опасен чар", нито с други комедии, които някои зрители помнят от близкото минало. Сподели още, че други може и да открият реплики на героя от романа „Бел Ами“ - Жорж Дюроа, с който има дори визуална прилика.
12-те епизода на “Господин X и морето” стартират от 1 март в 20:00 ч. по NOVA. Те ще се излъчва веднъж седмично - всеки петък.

Няма коментари:

Публикуване на коментар