Translate

петък, 15 февруари 2019 г.

Те са! – първият брой с 110000 гледания


Само за седмица темата за нашите корени - културата на траките, с която стартира най-новият медиен проект на България, първият проект на “Те са! - специалното интервю” е с над 110000 гледания във Фейсбук и повече от 200 споделяния, съобщават от ПРофайл.
Специалисти в интернет сектора отбелязват този абсолютен рекорд с лаконичния коментар - време бе и стойностен български продукт да привлече огромно внимание във виртуалното пространство.
Водещите - Наталия Гуркова и Стилиян Иванов, за гост във втория брой на “Те са! - специалното интервю” са поканили доц. Мария Илиева - Маша, примабалерина, режисьор и педагог. Тя е завършила балетната академия на Санкт Петербург. Пресъздала е най-популярните балетни образи на сцените на Франция, Италия, Германия, Швейцария, Гърция, Тайван и България. Лауреат на десетки родни и задгранични отличия.
Премиерата е тази вечер от 19:00 ч. в YouTube канала на предаването и Facebook страницата му.
Ще видите и първите уроци по класически балет, които Наталия получи от Маша. А специално за снимките на предаването Маша облече Наталия в любимия си балетен костюм, изработен специално за нея преди години, допълват от ПРофайл.

Няма коментари:

Публикуване на коментар