Translate

понеделник, 23 септември 2024 г.

Kaufland раздава 1000 ваучера за пазаруване по 100 лв.

 

До 29 септември притежателите на Kaufland Card могат да се включат в специална игра на ритейлъра

 

 

Kaufland организира игра с вълнуващи награди за своите лоялни клиенти. За целта най-голямата търговска верига в България ще раздаде 1000 ваучера за пазаруване на стойност 100 лева. Ваучерите могат да бъдат използвани във всеки един хипермаркет на ритейлъра. В тегленето за награда може да участва всеки клиент, притежател на Kaufland Card, който използва поне 3 купона*, като ги активира в своя профил в дигиталното приложение К-Аpp, на клиентските терминали в хипермаркетите или на kaufland.bg в периода 9-29 септември. Използването на купоните е обвързано с покупка, при която всеки трябва да сканира своята лоялна карта.

В края на периода на кампанията, всеки лоялен клиент, който е изпълнил условието за участие, ще получи информативен купон, който ще потвърди шанса му за спечелване на една от наградите.  

С лоялната програма Kaufland Card всеки клиент трупа точки при всяко пазаруване над 5 лв. С тях може да активира и използва ексклузивни купони, с които да спести всеки месец над 100 лева** от месечния пазар. Купоните предлагат богат избор от намалени продукти – от хранителни стоки до различни видове козметика, текстилни продукти, електроинструменти или уреди за дома. 

------------

*Използването на повече на брой купони не увеличава шанса за спечелване.

**Отстъпката е изчислена на база покупка на един брой продукт от всички продукти в купони, достъпни през календарния месец. Ако използваш физическа Kaufland Card, активирай купон като следваш същите стъпки в твоя Kaufland Card профил на kaufland.bg или на клиентските терминали в хипермаркетите. Ако използваш дигитална Kaufland Card, активирай купоните в приложението. Активирането на купони става чрез използване на събрани точки за лоялност. Всяка покупка на стойност 5 лв. носи 1 точка. Натрупаните точки са валидни до 1 година от спечелването им.

Няма коментари:

Публикуване на коментар