Translate

събота, 28 септември 2024 г.

Aladin Foods мести свой основен обект във филиал на Kaufland в Люлин

Веригата за дюнери вече е част от One Stop Shopping концепцията на ритейлъра на бул. "Петър Дертлиев" 56

 

 

Жителите на столичния квартал „Люлин“ вече могат да открият любимита си верига
за дюнери Aladin Foods в Kaufland на бул. "Петър Дертлиев" 56. Локацията е ключова, тъй като заменя съществуващия преди това обект на компанията в квартала, и става единственият, който ще обслужва клиентите и доставката на храна в района.

С откриването на този обект Aladin Foods вече присъства на територията на 10 хипермаркета Kaufland в страната и на два в София. Това е и още една стъпка към развитието на концепцията One Stop Shopping на лидера в ритейла у нас, която цели предоставянето на разнообразни услуги за своите клиенти на едно място.

Следвайки тази стратегия, Kaufland България планира и вкарването на изцяло нов бранш за филиала в Люлин – предлагането на суши, а именно чрез бранда Bushido Sushi Hub. Той вече успешно си партнира с веригата хипермаркети в кварталите „Малинова Долина“ и „Витоша“.

Промени в люлинския Kaufland, в следствие на големия интерес, ще има и с разширяването на обекта на веригата за бързо хранене „RepEat“. Така ще бъде увеличен както капацитетът на обекта, така и предлагането на по-голям асортимент. Тортите на сладкарница „SkyLine“ отново ще бъдат сред предложенията във филиала на магазина, но с нова локация. Любимите сладки изкушения могат да бъдат намерени във външен преместваем обект на територията на паркинга.

Клиентите на Aladin Foods в Kaufland - Люлин ще могат да се насладят на целия асортимент от дюнери, пици, бургери, фалафели и десерти на веригата.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар