Translate

събота, 16 март 2024 г.

“Принцесата” и собственичката на два ресторанта напуснаха Hell’s Kitchen

Лидия Мандалски и Светла Личканова са поредните отстранени участници от отбора на червените този сезон

 

 

Кухнята на Ада взе нова жертва от отбора на червените в лицето на самопровъзгласилата се за принцеса Лидия Мандалски, оставяйки ги в силно намален състав за предстоящите кулинарни сблъсъци със сините този сезон. След изключително разочароващото си представяне по време на вечерната резервация / вторник вечер/ и управлението на шеф мобила, Лидия не остави друг избор на шеф Виктор Ангелов и той бе принуден да се раздели с нея едва седмица след като нейното приключение в Hell’s Kitchen започна.

Седмичният мастърклас предостави на женския отбор възможност за пътешествие из дебрите на азиатската кухня с европейския шампион по суши шеф Микаел Панкар. Вместо повод за гордост, тяхното представяне се превърна в истинска кулинарна катастрофа, довела със себе си оранжеви престилки и служебни номинации за всички.

Въпреки грозящата ги елиминация, червените се мотивираха и успяха да издадат почти всички свои поръчки, като останаха на косъм от победата над синята кухня, предвождана от майстор-сладкарката Стефани. Използвайки своите лидерски качества и умения, тя съумя да грабне спасението и да донесе нов триумф за мъжкия отбор.

Втората напуснала в сряда е собственичката на два ресторанта - Светла Личканова.

Тя влезе в шоуто със заявка, че управлява кухните на ресторантите си с твърда ръка и че ще се превърне в естествен лидер в предаването. На вечерната резервация обаче шеф Виктор Ангелов порица Светла заради слабото ѝ представяне и за това, че не е успяла да се адаптира в Кухнята на Ада.

Светла не беше единствената порицана от него. Той определи представянето на жените през седмицата като най-слабото в историята на червената кухня. Брокерката Симона, ресторантьорката Чимидова, аматьорката в кухнята Полина и професионалната сладкарка Стефани също завършиха с оранжеви престилки. Следващата седмица те ще имат шанс да се преборят за мястото си в отбора.

Оранжевите престилки от червения отбор ще се противопоставят срещу четири нови готвачи с много опит в кухнята. Чиниите им ще бъдат оценявани от звездното жури в

състав Димитър Ковачев - Фънки и Славена Вътова. Кой ще отпадне и кой ще продължи?

Гледайте Hell’s Kitchen и следващата седмица - във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 само по NOVA.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар