Translate

неделя, 10 март 2024 г.

„ОСКАР“ вечер с номинираните филми на Apple TV+ и LG Smart TV

 

 

Треската по наградите „Оскар“ вече е тук и сме сигурни, че всеки има своите
фаворити във всяка от категориите, но никога не е излишно да добавим още филми в списъка за гледане. Седмиците около наградите са много подходящи да направите малък маратон на номинирани или наградени вече продукции, а какво по-хубаво от това да го направите на първокласен LG Smart телевизор, който ще превърне хола в истински кино салон?

Специално за кино любителите, LG oбяви специално партньорство с Apple TV+, в рамките на което притежателите1 на LG Smart TV модели след 2018 година могат да се възползват от безплатен 3-месечен абонамент, а срокът на кампанията е до 30 април 20242. Това не е всичко обаче! Тази година Apple TV+ се представят зашеметяващо с цели 13 номинациите за техни продукции. Номинираните филми впечатляват не само критиците, но и аудиторията. Затова LG предлага кратък наръчник, с който да си направите една страхотна „Оскар“ вечер с Apple TV+ и LG Smart телевизорите. Ако не знаете от къде да започнете, тук са предложенията за две от най-отличилите се заглавия. Не забравяйте и да си приготвите предварително нещо за хапване, защото филмите са толкова увлекателни, че изцяло ще се откъснете от реалния свят.

"Убийци на цветната луна" /Killers of the Flower Moon/

Филмът, който събра 10 номинации за "Оскар", включително за: най-добър филм, най-добър режисьор и най-добра актриса, завладява със своята интригуваща история и изключителна игра на актьорите. История се развива в миналото, когато група индианци внезапно забогатяват и стават обект на лоши намерения, кражби и понасяне на тежки удари. Филм по истинска история, в който играят някои от най-големите имена в Холивуд - Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро. Със сигурност е един от филмите, които трябва да гледате!

"Наполеон" /Napoleon/

Епичният филм на Apple Original Films е номиниран за "Оскар" в три категории, включително за: най-добър дизайн на костюмите, най-добър продуктов дизайн и най-добри визуални ефекти. Той отвежда на вълнуващо пътешествие в историята на известният френски лидер Наполеон Бонапарт, а историята е режисирана от неповторимия Ридли Скот, който дава главната роля на Хоакин Финикс. Във филма има невероятни бойни сцени, чрез които е показано лидерството и бойните тактики на Наполеон, които добре познаваме от историята.

Грабнете възможността да влезете в света на киното с тези шедьоври и LG Smart TV. Приятно гледане и се пригответе да останете без дъх!

За повече информация относно безплатния абонамент за Apple TV+ с LG Smart TV, посетете сайта на LG https://www.lg.com/bg/televizori/appletvplus.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар