Translate

сряда, 13 март 2024 г.

Заподозрени за убийството и зрелищни арести в „Есента на демона“

Съмнителни нови улики насочват разследването в нова посока

 

 

Мистериозните събития в „Есента на демона“ ще изненадат зрителите на NOVA и този четвъртък в 22:00 ч. В третия епизод на криминалната поредица Мия Язова /Теодора Духовникова/ и Филип Чанов /Владимир Карамазов_ ще се натъкнат на нови доказателства, които ще накарат двамата разследващи да тръгнат в съвсем нова посока. Междувременно вътрешни конфликти в полицейското управление във Велико Търново ще нажежат обстановката и ще поставят част от полицаите в неудобно положение дори пред медиите.

В истинска екшън схватка Мия Язова и Грудов /Веселин Петров/ успяват да заловят първия заподозрян за жестокото убийство на съдия Елдърова. Въпреки съвместната им работа, Грудов ще попадне в ситуация, която силно ще накърни самочувствието

му. В яда си, при разпита на заподозрения, Грудов и Харитонов /Димо Алексиев/ ще използват забранени средства в опит да изтръгнат самопризнания. Дали ще успеят?

Нова улика, която случайно разкрива съдебния лекар Дора Язова /Ирмена Чичикова/, ще хвърли тежки съмнения върху още един от главните герои. Този път подозренията попадат върху една от най-влиятелните фигури в града, а тайно посещение на Мия и Илчев /Николай Николаев/ в апартамент на адвокат Смилев /Константин Трендафилов/, ще им разкрие нова следа от последните мигове на съдия Елдърова. 

Какви мистериозни улики ще обърнат разследването в новия епизод? Ще има ли самопризнания? Към кои други герои и с какви мотиви ще се насочи полицията? С какви медийни скандали ще се сблъска Велико Търново? Кой от полицаите ще си позволи своеволия пред медиите и ще има ли последствия? – вижте в „Есента на демона“ в четвъртък от 22:00 ч. по NOVA.

Не пропускайте и специалната рубрика за „Есента на демона“ всеки четвъртък в „На кафе“. Тази седмица Деси Жаблянова ще се включи на живо от Велико Търново и заедно с капитан Пандурски от Националния военен университет „Васил Левски“ ще покажат истински бойни хватки, които са използвани в сериала и предстоящия епизод на криминалната поредица. В рубриката ще видите и интервю с Димо Алексиев от снимачната площадка.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар