Translate

събота, 16 март 2024 г.

Заподозрени за убийството и зрелищни арести в „Есента на демона“

Съмнителни нови улики насочват разследването в нова посока

 

 

Мистериозните събития в „Есента на демона“ изненадаха зрителите на NOVA и този четвъртък в 22:00 ч. В третия епизод на криминалната поредица Мия Язова /Теодора Духовникова/ и Филип Чанов /Владимир Карамазов/ се натъкнаха на нови доказателства, които ще накарат двамата разследващи да тръгнат в съвсем нова посока. Междувременно вътрешни конфликти в полицейското управление във Велико Търново нажежава обстановката и поставя част от полицаите в неудобно положение дори пред медиите.

В истинска екшън схватка Мия Язова и Грудов /Веселин Петров/ успяват да заловят първия заподозрян за жестокото убийство на съдия Елдърова. Въпреки съвместната им работа, Грудов попада в ситуация, която силно ще накърни самочувствието му. В яда си, при разпита на заподозрения, Грудов и Харитонов /Димо Алексиев/ използват забранени средства в опит да изтръгнат самопризнания. Дали ще успеят или не?

Нова улика, която случайно разкрива съдебния лекар Дора Язова /Ирмена Чичикова/, хвърля тежки съмнения върху още един от главните герои. Този път подозренията попадат върху една от най-влиятелните фигури в града, а тайно посещение на Мия и Илчев /Николай Николаев/ в апартамент на адвокат Смилев /Константин Трендафилов/, им разкрива нова следа от последните мигове на съдия Елдърова. 

Не пропускайте и специалната рубрика за „Есента на демона“ всеки четвъртък в „На кафе“. Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Дяволското гърло: Есента на демона“ за актуални новини.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар