Translate

събота, 2 декември 2023 г.

Logitech G стартира серия от турнири по CS2!

 

Logitech G Cup ще даде шанс на родните отбори да се състезават за общия награден фонд от 5 000 лева

 

 

След успешния старт на турнирите по най-новата CS2 в рамките на A1 Gaming
League, Logitech G
анонсира своята Logitech G Cup! На този етап проектът е насочен само към български играчи и отбори, които желаят да се включат в турнир по нашумялата шутър игра. Шампионатът ще има няколко издания през 2023 и 2024, като първото ще се проведе през декември.

Всеки уикенд ще се провеждат отворени квалификации, а записванията за първите две /на 3 и 4 декември/ започнаха ТУК. За сформирането на отбор са необходим петима играчи. Квалификациите ще протичат във формата Best of 1 /bo1/, а техните полуфинали и финали ще се играят във формат Best of 3 /bo3/, като победителят от мача се класира напред в схемата. Полуфиналите и финалите ще се проведат на 17 декември и ще бъдат излъчвани на живо в най-голямата стрийминг платформа – Twitch TV. Най-добрите четири отбора, стигнали дотук, ще се състезават във формат Best of 3 /bo3/, директна елиминация. Те ще си поделят част от общия награден фонд от 5 000 лева, а от Logitech G са подготвили изненади и за всички зрители!

Първото издание на турнира ще се проведе под шапката на A1 Gaming League, като мачовете ще се излъчват по Twitch TV в канала на A1 GL, а повече информация за формата, графика и разпределението на наградния фонд ще можете да откриете на сайта, както и в социалните мрежи на лигата: https://www.facebook.com/A1GamingLeague  /  https://www.instagram.com/a1gamingleague/

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар