Translate

сряда, 25 октомври 2023 г.

Благомир Мастагарков надделя в капитанския дуел

Бившият футболист си партнира на Арената с компютърния гений Момчил Василев

 

 

Моделът Благомир Мастагарков спечели капитанската битка срещу лидера на
Гладиаторите Иван Рълев, въпреки контузията на рамото си. Синият капитан избра за свой секундант програмиста Момчил Василев, което се оказа решаващо в битката, изискваща много добра памет и остър ум.

Мастагарков имаше възможност да избира между предимство за племето или лична облага. Той прие предложението за 50 златни гроша и два допълнителни гласа на следващия племенен съвет. Моделът беше категоричен, че племето не мисли за неговото добро, особено след изпращането му на битка с контузия.

Червеният капитан Иван Рълев беше избрал за свой партньор на Арената най-близкия си човек при Гладиаторите - плувеца Радостин Кръстев. Грешка от негова страна обаче коства преднината им и в крайна сметка победата.

Утре предстои важна номинационна битка, която ще изпрати едно от двете племена на съвет. Тя ще включва силови дуели и ще изправи един срещу друг Виолета Стайкова и дъщеря ѝ Денислава Велкова, както и братята Михаил и Радостин Кръстеви.


-----

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар