Translate

петък, 27 октомври 2023 г.

Изненадващ обрат за Парушев и кметската надпревара в „All Inclusive”

 

 

Предизборната кампания за кмет на с. Баня е в разгара си, когато мистериозни
събития променят цялата ситуация в следващия епизод на „All Inclusive”, който ще бъде излъчен тази събота от 21:00 ч. по NOVA.

Щабът на кандидат-кмета Йордан Парушев /Петър Калчев/ е в паника, защото внезапно появилите се смущения в публичното му говорене се задълбочават. От стрес и притеснение за своето представяне на обществени места, той не може да овладее изказванията си. Парушев е обхванат от силна сценична треска точно преди важна изява пред жителите на с. Баня, в която се очаква да извоюва преднина пред конкурента си. Този път дори и неговата любима Марина /Яна Огнянова/ не може да помогне, въпреки огромното старание да използва езотерични практики от цял свят. Загрижената жена ще пробва и една рискована тактика, но дали планът й ще проработи и какъв неочакван обрат ще изненада всички след събитието?

Съмненията на Христо /Ненчо Балабанов/, че може да е баща на един вече пораснал син не го оставят на мира. В същото състояние е и Марияна /Елена Атанасова/, която по свой начин достигна до тайната информация от миналото на мъжа си и неговата тийнейджърска любов с бившата съученичка Албена /Лили Сучева/. Притеснени, Христо и Марияна поотделно решават, че на всяка цена трябва да намерят истината и започват самостоятелни детективски операции. Какво са намислили и ще стигнат ли до желания отговор?

Ново предизвикателство очаква и Емил /Явор Борисов/. Той много се затруднява да поддържа версията, че е съпруг на Елена /София Маринкова/, но опитва всячески да остане в тази странна роля, за да не влоши здравословното й състояние. Това, което не подозира обаче, е предстоящата годишнина от сватбата с мнимата му съпруга. Ще откаже ли Емил да бъде част от празника на Ели или ще направи нов компромис със себе си?

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар