Translate

сряда, 25 октомври 2023 г.

24Kitchen - В кухнята на шеф Марк Мориарти, сезон 3

Премиера: 26 октомври 2023 г. от 13:00 ч.

Излъчване: Всеки четвъртък от 13:00 ч.

 

 

Присъединете се към шеф-готвача Марк Мориарти, който се завръща, за да пренесе зрителите в домашната си кухня и да демонстрира какво наистина готвят най-добрите кулинари, когато не са на работа!

„В тази поредица исках да се върна към основите и да ви представя някои от ястията, които се научих да усъвършенствам в началото на кариерата си като готвач. Това са рецепти, които все още са много близки до сърцето ми. Изпитвам същото удоволствие от приготвянето на обикновено ризото, както и от всяко изискано ястие.“ Ако някога сте копнеели да имате свой личен готвач в кухнята, който да ви покаже основните неща, чакането приключи!

Марк предлага нова колекция от рецепти, които се фокусират върху ключови техники и умения за готвене – от това как да приготвяме перфектно риба, през балансирането на вкусовете, до това как да спестяваме пари и да намаляваме разхищението, като преосмисляме остатъците. Той ще ни покаже и лесни за изпълнение рецепти за най-популярните ястия за навън. Представете си златисти скариди скампи, хрупкави патешки палачинки, вкусни пилешки крилца и шикозни кебапчета.

Популярният сегмент „Как да се усъвършенстваме" също се завръща и е по-сладък от всякога. Марк ще обърне внимание на печенето и ще представи стъпка по стъпка „майсторски клас“ за това как да постигнем перфектен пандишпанов блат, шоколадови кексчета и много други.  Като опитен сладкар, Марк ще ни покаже и всички потенциални капани, с които можем да се сблъскаме при печенето. „Аз съм правил тези грешки, за да не се налага да ги правите вие!"

------- -------- ---------

Забележителни места за хранене, сезон 3

Премиера: 26 октомври 2023 г. от 20:00 ч.

Излъчване: Всеки делничен ден от 20:00 ч.


 Фред ни повежда на вкусно пътешествие в този отличен пътеводител за най-добрите места за хранене в света.

Акцентите в поредицата включват пътуване до възвишената регионална селска кухня на Пулия, за да се насладите на съвършенството на пастата в местна масерия Le

Stanzie или шедьоврите в Gustavo's, както и някои чудесни ястия на Майорка, посещение на горещата кулинарна точка Patiki и дегустация на известния сладкиш за закуска Енсаймада.

 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар