Translate

сряда, 27 септември 2023 г.

HOLIDAY PARK Хасково отваря врати

Удобно пазаруване и приятни изживявания предлага най-големият ритейл парк в региона

 

 

Нов HOLIDAY PARK отваря врати в Хасково на 28 септември. Търговският комплекс е най-големият в региона и е стратегически разположен на входа на града на ул. „Димитровградско шосе“ срещу бирената фабрика, което прави локацията удобна и за жителите на Димитровград. Обектът се простира на 36 000 кв.м, като търговската площ е 16 400 кв.м. Ритейл паркът разполага с 270 паркоместа. Плановете предвиждат облагородяване на територията му и района около него.

Комплексът обединява 14 търговски обекта с широка гама от стоки за дома, семейството и свободното време, които ще предложат привлекателни оферти и отстъпки в дните след откриването. Присъстващите брандове са Praktiker, dm, KiK, Mat Star, Opticlasa, T Market, Pepco, Sinsay, TEDi, LC Waikiki, SOpharmacy, Sport Vision, Numero Uno и 1 Minute Café.

В деня на откриването всеки посетител ще има възможност да участва в игра „Колело на късмета“ с атрактивни подаръци, както и да се запознае с талисмана на HOLIDAY PARK - тигърчето Холи. Разнообразни изненади и игри очакват и малките посетители.

Инвеститор и собственик на HOLIDAY PARK е компанията „Видеолукс Холдинг“, под чиято шапка са добре познатите на българския пазар хипермаркети за техника за дома, офиса и свободното време „Технополис“ и веригата за дома и градината Praktiker.

Компанията управлява ритейл паркове и в други големи градове в България.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар