Translate

сряда, 27 септември 2023 г.

Георги Любенов е водещ на „Вечерното шоу“ по БНТ

Звездни гости и много изненади очакват зрителите всеки четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1

 

 

На 28 септември, четвъртък, от 21:00 ч. по БНТ 1 е началото на новото развлекателно
предаване на Българската национална телевизия – „Вечерното шоу“ с водещ Георги Любенов.

„Ще се опитаме да покажем нещо различно и интересно, да създадем хубаво настроение за нашите зрители – в четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1“, споделя самият Георги Любенов броени дни преди старта на „Вечерното шоу“.

Всяка седмица Георги Любенов ще посреща своите звездни гости във „Вечерното шоу“, което освен с вълнуващи и откровени разговори ще забавлява с музикални изпълнения и още много изненади.

В първото издание на „Вечерното шоу“ – този четвъртък, 28 септември, от 21:00 ч. по БНТ 1 – специални гости на Георги Любенов ще бъдат легендата Васил Найденов и кулинарният майстор Ути Бъчваров.

Освен интересни и откровени разговори, зрителите ще видят и вълнуващи музикални изпълнения. Пианистът Евгени Генчев – „Ергенът“ влиза в студиото, за да изненада Васил Найденов. Защо той и какво ще се случи – гледайте „Вечерното шоу“ в четвъртък, 28 септември, от 21:00 ч. по БНТ 1, а какво разкри за новото предаване самият Георги Любенов – вижте ТУК

Зрителите на обществената телевизия ще бъдат в компанията на Георги Любенов и през почивните дни –„Денят започва с Георги Любенов“ е всяка събота и неделя от 8:00 ч. до 11:00 ч. по БНТ 1.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар