Translate

четвъртък, 19 януари 2023 г.

LG получава рекорден брой награди на CES 2023 за най-новите иновации

LG продължава дългогодишната си история на отличия на най-значимото изложение за потребителски технологии с повече от 220 награди и признания
 
 
С триумфално завръщане на тазгодишното изложение CES®, LG Electronics /LG/ взе най-много награди в сравнение с предходни години – с повече от 220 признания, отличаващи най-добрите иновации в категориите за домакински уреди и развлечения у дома.
Сред най-големите отличия, получени от LG на CES 2023, беше желаната награда Engadget Best of CES в категорията за най-добра технология за домашно кино за новаторския LG SIGNATURE OLED M /модел M3/ – първият в света безжичен OLED телевизор с технология Zero Connect.
С отбелязването на 10-ата годишнина на революционния OLED телевизор на LG през 2023г., глобалният лидер в OLED технологията продължи доминацията си на CES, като събра най-големите награди и отличия в индустрията за най-новата си гама OLED телевизори, включително гореспоменатият LG OLED M3 и LG OLED evo G3 и C3. LG OLED evo G3 разполага с до 70% увеличение на яркостта в сравнение с моделите от миналата година. 97-инчовият LG SIGNATURE OLED M3 /моделът M3 също се предлага в 83- и 77-инчови размери на екрана/ се счита за следващата стъпка в еволюцията на OLED TV технологията и  почетена от множество технологични издания, включително CNET, Digital Trends, TechRadar, Tom's Guide, WIRED, The Verge, USA Today, PCMag и Mashable. Новата серия OLED телевизори LG G3 с технологията “evo” също беше отличена от TechCrunch, CNET, Tom’s Guide, Reviewed и BGR. PCMag подчерта иновативния LG gram Ultraslim в материал, събиращ най-доброто от CES 2023, отбелязвайки леката мобилност на лаптопа.
LG също така получи отличия от водещи издания като The Wall Street Journal, CNET, The Washington Post, WIRED, Good Housekeeping, Tom’s Guide и PCMag за новия си хладилник с технологията MoodUP™. Домакинският уред с най-висока технология беше широко признат като един от най-вълнуващите продукти на CES 2023, благодарение на иновативното персонализиране с LED панели на вратите, които предлагат 190 000 цветови опции заедно с интегриран Bluetooth високоговорител.
Най-новият климатик ARTCOOL™ Gallery на LG също получи значително внимание заради елегантния си дизайн с LCD панел и взе наградата Най-доброто от CES от TechRadar и Най-добрите иновативни продукти от CES 2023 от Business Insider. PuriCare™ Aero Furniture на LG, които съчетават предимствата на елегантното обзавеждане на дома и усъвършенстваното пречистване на въздуха, бяха отличени от PC Mag /Най-добра технология за интелигентен дом на CES/ и от Reviewed /Избор на редакторите от CES 2023/ заради способността да скрият високата технология за пречистване на въздуха под футуристични, цветни крайни панели, които включват осветление и повърхност с безжично зарядно устройство.
Само от CES Innovation Award на Consumer Technology Association /CTA/, LG спечели 25 награди, включително три награди Best of Innovation, връчени на LG Transparent OLED Screen, LG OLED Flex и 65-инчовия UltraFine Display OLED Pro на LG.
За повече информация относно наградите и отличията на LGот CES 2023 и допълнителна информация за продуктите на LG, обявени на CES, можете да посетите LG Newsroom.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар