Translate

понеделник, 16 януари 2023 г.

Нови междусъседски емоции в премиерния сериал „Съседката Милева“ от 16 януари по bTV Comedy

Не пропускайте забавните премеждия на майка, баба и внучка с техните съседи всяка делнична вечер от 20:00 ч. по bTV Comedy
 
 
Колоритен и неподправен балкански хумор очаква зрителите на
bTV Comedy в
премиерния сръбски сериал „Съседката Милева“, който тръгва от 16 януари /понеделник/.
Комедийната поредица, проследяваща ежедневието на три жени от три различни поколения, живеещи под един покрив, ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:00 ч., а епизодите ще са достъпни и онлайн на VOYO.
Историята:
Милева е главата на семейството, която знае всичко за всеки. Уверена, енергична, изобретателна и проницателна, пенсионерката, работила като секретарка в общината, разполага с цялата необходима информация за всичките си съседи и често се превръща в техен душевен отдушник.
Дъщерята на Милева – преподавателката по сръбски език Наталия, е нейна пълна противоположност. Тя е премерена, уравновесена, рационална и според майка си неуспешна жена, защото няма партньор в живота и работи за смешни пари…
Соня – дъщерята на Наталия, е непокорна тийнейджърка и лоша ученичка, която е очарована от социалните мрежи и модерните технологии, в които вижда светлото си „инфлуенсърско“ бъдеще. Баба Милева я подкрепя безрезервно, за разлика от скромната Наталия, която искрено вярва, че пряк път към успеха няма.
Трите дами непрестанно попадат в комични ситуации с колоритните си съседи, които обещават да предизвикат искрен смях у зрителите в делничните вечери.
За сериала:
„Съседката Милева“ започва в Сърбия през 2021г. и постига завиден успех по канал РТС1. Олга Оданович влиза в ролята на съседката Милева, Мария Вицкович пресъздава образа на добродушната Наталия, а Кристина Богунович Гаврич – на бунтарката Соня. Сценаристи са Зорица Цвиетиш, Желько Хубач и Мариана Чулиш, а режисурата е поверена на Деян Зачевиш и Елмир Юкич.
„Съседката Милева“ представя по изключително забавен начин дребните проблеми на обикновените хора. Поредицата е създадена с идеята да върне старата слава на семейния комедиен сериал на малкия екран.
 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар