Над 50 продукта са
част от акцията на веригата през януари и февруари
Средно 14 лв.
седмично могат да спестят клиентите на Lidl благодарение на акцията
„Двойно повече на същата цена“. През януари и февруари потребителите могат да избират от над 50 разнообразни хранителни и нехранителни продукта, които ги очакват в двойно количество, но на същата цена.
„Двойно повече на същата цена“. През януари и февруари потребителите могат да избират от над 50 разнообразни хранителни и нехранителни продукта, които ги очакват в двойно количество, но на същата цена.
Акцията е част от
цялостната политика на компанията да предлага на своите клиенти все повече
възможности за бюджетно пазаруване и да им помага да пазаруват изгодно, без да
правят компромис с качеството.
Всяка седмица този и
следващия месец клиентите на Lidl могат да избират от 6
различни предложения, от които да вземат двойно повече на същата цена. Допълнително
удобство е, че в селекцията продукти винаги се комбинират висококачествени
продукти както за трапезата, така и за дома.
Голяма част от продуктите,
включени в акцията, са от собствените марки на веригата – основният инструмент,
с който Lidl предлага на своите клиенти доказано качество
на достъпна цена. Сред предложенията за настоящата седмица 16-22 януари са
различни видове топено сирене Pilos, шпеков салам Pikok от серията Pure, която включва само продукти по чисти
рецепти без изкуствени консерванти и добавки, гризини със сусам Snack Day и др.
Специалните
предложения „Двойно повече на същата цена“ ще продължат веднъж месечно и след
февруари. В допълнение към тях ежедневно клиентите на веригата могат да се
възползват и от продуктите, обозначени с Lidl цена. Тя включва атрактивни предложения с намалени или силно конкурентни
цени и е още един начин, по който компанията помага на своите клиенти да
оптимизират и да планират ефективно семейния бюджет. Важен помощник в тази
задача е и Lidl Plus, който предлага още изгодни оферти всяка седмица и с който
потребителите могат да спестят минимум 10 лв. седмично.
Няма коментари:
Публикуване на коментар