Translate

четвъртък, 26 януари 2023 г.

„Вина“ продължава със сорта „Сандански мискет“

Защо е арестуван Филип и как ще успее да се измъкне от затвора? гледайте в четвърти епизод на 26 януари от 21:00 ч. по БНТ 1
 
 
Епизодът „Керацуда“ вече повдигна интригата и зрителите с нетърпение очакват четвърти епизод на сериала „Вина“ под надслова „Сандански мискет“ – на 26 януари, четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1.
Играта загрубява – Филип е арестуван, след като намират в багажника му нещо страшно и кърваво. В ареста се запознава с Харизанов младши, който е син на влиятелен бизнесмен от района. Дали той може да му помогне? Марта пренебрегва себе си, като решава да потърси помощ от Андрей, за да измъкне Филип, но отговорът му е категоричен: „Уволнили сте дъщеря ми – сега идвате да ми ревета тука за вашия Филип.“ Цвета Бончева /жената на Андрей Бончев/ изчезва. Разкрива се нова драма, Андрей започва да подозира отвличане. Каква ще бъде съдбата на уволнената Елина – зрителите ще разберат този четвъртък по БНТ 1.
Сериалът „Вина“, част от филмопроизводството на обществената телевизия, започна на 5 януари. Актьорите Елена Телбис, Владимир Зомбори, Кристина Верославова, Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Герасим Георгиев – Геро и Силвия Лулчева заживяха в света на виното. Режисьор нa продукцията е Виктор Божинов, сценарият е на Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова, по идея на Симон Еди Шварц. Режисьор по монтажа е Нина Алтърпърмакова, композитор Петър Дундаков, винен консултант Вили Гълъбова и оператори са Калоян Божинов и Георги Гвоздев.
Официален трейлър: https://shortly.bg/dHU6b  
Официална страница: https://bnt.bg/vina


Няма коментари:

Публикуване на коментар