Translate

неделя, 22 януари 2023 г.

Валентина Белавич е новият мениджър „Верига на доставки“ в ЗАГОРКА АД

 

На новата си позиция тя ще отговаря за цялостното управление на функцията „Верига на доставки“, подкрепяйки амбицията на ЗАГОРКА да бъде първи избор за своите потребители, партньори и служители
 
 
От края на 2022 година, Валентина Белавич пое управлението на отдел „Верига на доставки“ в ЗАГОРКА АД, част от корпорация HEINEKEN. В новата си роля, тя ще отговаря за цялостното /Е2Е/ управление на функцията „Верига на доставки“, като същевременно ще продължи да подкрепя вече утвърдените амбиции на компанията да бъде първи избор за своите потребители, партньори, служители и обществото.
Дейността на отдела, за който тя ще отговаря, е с ясен фокус върху приоритетите на пивоварната, а именно – да подсили високите си стандарти за безопасност, както при производството, така и при логистиката и обслужването на клиентите, с фокус върху въглеродно неутрална пивоварна. И не на последно място, да развие хората и организацията, като насърчава многообразието и приобщаването и повиши ефикасността на процесите във „Верига на доставки“, за да продължи да произвежда и предоставя висококачествени продукти на българските консуматори.
През 2019 година, Валентина става част от глобалния отдел „Производство“ в компанията, като преди това е заемала позицията мениджър „Верига на доставки“ в HEINEKEN Хърватия. Там тя изиграва ключова роля по отношение на трансформация и внедряването на нов начин на работа в отдела, а екипът ѝ е силно мотивиран, което им донася и много добри резултати.
Валентина Белавич е сертифициран майстор пивовар от HEINEKEN и споделя своята страст към качественото пиво и навън като преподавател в департамента по пивопроизводство на Университета за приложни науки в град Карловац. Там тя получава възможността да помага на млади студенти, които искат да станат компетентни пивовари.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар