Translate

събота, 19 март 2022 г.

Вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова - събеседник на Мария Цънцарова в „Защо, господин министър?“

 

 

Вицепремиерът Корнелия Нинова ще коментира горещата тема на седмицата – ареста на бившия премиер
Бойко Борисов в предаването „Защо, господин министър?“ с Мария Цънцарова т
ази неделя, 20 март 2022г. след централната емисия новини на bTV. Водещата и Нинова ще обсъдят още действията, които ще предприеме прокуратурата, както и искането за предсрочни избори от страна на политическа партия ГЕРБ.

Предложението за обявяване на форсмажор също ще бъде част от разговора на Мария Цинцарова с лидера на БСП. Предложението на министерство на икономиката бе кабинетът да обяви форсмажорни обстоятелства със задна дата, за да може да се облекчи българския бизнескакви са нагласите на правителството, аргументите им и защо предложението за т.нар „непреодолима сила“ предизвика напрежение и вътрешно коалиционни трусове. Вицепремиерът ще даде отговор на въпроси, свързани с възможностите за борба със спекулата и напрежението заради смените в Министерство на земеделието.

Продължаващият конфликт в Украйна и сложната международна обстановка също ще бъдат важна част от разговора. Зрителите на bTV ще получат отговор на въпроса какво е отношението на БСП към санкциите срещу Русия и евентуалната помощ на България към Украйна.

Тези и други въпроси водещата Мария Цънцарова ще зададе на вицепремиера и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова в третото издание на „Защо, господин министър?“ веднага след централната емисия новини на bTV тази неделя, 20 март 2022г.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар