Translate

понеделник, 14 март 2022 г.

19-годишният Мартин Кръстев с дебютна авторска песен

 

 

19-годишният музикант Мартин Кръстев от град Балчик издаде дебютната си песен „Wish“.

Песента е записана в началото на 2021г. и излиза като пилотен сингъл от предстоящия албум „Musical Dreams”, финансиран от Национален фонд култура по програма „Музикални инициативи“.

Албумът ще бъде публикуван в музикалните платформи в началото на месец април. Той включва различни по жанр и стил музикални творби: фолклор, съвременна класическа, джаз и експериментална музика, както и съвременна авторска поп музика и текст.

Музиката и текстът на сингъла „Wish” са дело на младия талант, а музикалният видеоклип e заснет и изработен от Павел Симеонов /режисьор и оператор/ и Тодор Консулов /дрон/.  

Песента „Wish“ е със силно послание и е посветена на всички хора, които сме изгубили, или които са далеч от нас. Музикалният клип разказва човешка история. Дори когато сме загубили най-скъпите за нас хора, споменът за тях винаги ще остане жив в сърцата ни.

Wishe посветена на баща ми“ – споделя авторът на песента Мартин Кръстев.

Записът и звуковата продукция са дело на Милан Илиев от Добрич.

Издаването на песента не би било възможно без съдействието и помощта на много хора. Финансирането на музикалния проект „Musical Dreams” от Национален фонд култура дава зелена светлина на пътя на младия творец. Музикалният видеоклип се осъществява и с партньорството на ДКИ "Културен център "Двореца" Балчик и Народно читалище „Паисий Хилендарски-1870” – Балчик.

„Създадох песента през януари 2020г. По-късно реализирахме записа в студио, а в началото на тази година заснехме клипа към песента.

Няма коментари:

Публикуване на коментар